Biraz yukseltecen bf goodrich mudterrian lastik takacan neyse bosver arabaya yazik massallah boyle daha guzel [emoji16]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkasinı genelde bırakıyor kafadan kaydıgına rastlamadık.Yol tutuşu muazzamdır keratanın![]()
Bi araba işte boşver sen oraları abiAmarok basın test aracı degil mi?
@gtepro
Onun ki yatak sardı galiba sanayide yatıyor.@alfhonso bugün meşhur virajında 20 yd 290 plakalı borda bir taunus gördüm senmiydin o![]()
Esas amaroku öyle kullanacan abi zaten. Ama artık pick uplar genel olarak SUV niyetine alındığı için pek oyle yapılmıyor.Biraz yukseltecen bf goodrich mudterrian lastik takacan neyse bosver arabaya yazik massallah boyle daha guzel [emoji16]
@alfhonso bugün meşhur virajında 20 yd 290 plakalı borda bir taunus gördüm senmiydin o![]()
Onun ki yatak sardı galiba sanayide yatıyor.
Tofaçi dedin aklima geldi. Bu gun pederle Formula 1 pistinin oraya gittik. Sahinciler yine mekanda 0 çizip duruyorlardı. Saga çekip hemen peder ile bi 5 10 dk onlari izledik allah affetsin
İzlerken kendimden tiksindim spor gazetesi
geçmiş olsunyatağa yattı bizimki , yarın sabah açılacak motor
Aynen oyle cekis olarak arazi kabiliyeti yuksek bir arac sadece yaklasma uzaklasma acisi iyi değil nedeni ise pick uplarin SUV a kayması. Ufak bi modifiyeyle efsane arazi aracları oluyorlarEsas amaroku öyle kullanacan abi zaten. Ama artık pick uplar genel olarak SUV niyetine alındığı için pek oyle yapılmıyor.
Amarokun arazi kabiliyetlerinin az bir modifiye ye rağmen iyi olduğunu zor yollarda gördük abi zaten.Aynen oyle cekis olarak arazi kabiliyeti yuksek bir arac sadece yaklasma uzaklasma acisi iyi değil nedeni ise pick uplarin SUV a kayması. Ufak bi modifiyeyle efsane arazi aracları oluyorlar
geçmiş olsungörünce aklıma sen geldin
Başka ülke de yaşayamam.![]()
bu ne yav![]()
![]()
aynen bordo gts : vallahi bilmediğin araç yok cidden otopark denizli valisi gibisineyvallah müdür galiba yd290ı biliyorum bordo gts olması lazım baya temiz bişi))