R9 Ben severim yav
Dönemine göre atak,seri arabaydı.Ama Otobanda,uzun yolculuklarda felan kullanılmaz.Onun haricinde tarla bile sürülür 

Fanatiklik seni sarıp sarmalamış dostumYani abilerim sonuçta burda 458,gallardo,huracan,911 den daha iyi bir otomobilden bahsediyoruz.Valla ömürlük araba zevkli desen zevkli yürüyor desen yürüyor,az yakıyo desen az yakıyor.
Yani abilerim sonuçta burda 458,gallardo,huracan,911 den daha iyi bir otomobilden bahsediyoruz.Valla ömürlük araba zevkli desen zevkli yürüyor desen yürüyor,az yakıyo desen az yakıyor.
Geçen seneye kadar 94 model doğan slximiz vardı turkuaz. Ben okulda dersteyken bi mesaj geldi arabayı sattım diye ben bir yıkıldım. O arabayla özel bir bağım vardı nedense.
Ya beyler
Geceleri benim gözlerimden yaşlar süzülüyor istemsizce
Ağlamıyorum yani ama şakır şakır göz yaşı akıyor emenike
Yastık ıslandı siz düşünün
Başına gelen var mı yav neyin nesi bu
Sabah kalkınca oluyor benimde. Dışardan gören olsa ağlıyor musun der.Ya beyler
TOFAŞK'çı olduğun içindir <3Geçen seneye kadar 94 model doğan slximiz vardı turkuaz. Ben okulda dersteyken bi mesaj geldi arabayı sattım diye ben bir yıkıldım. O arabayla özel bir bağım vardı nedense.
Hahahahah yok ya öyle değilim. Ama bizim araba her şeyiyle orijinaldı. Üstünde fabrika boyası vardı ve güneş yanığı hiç yoktu nerdeyse.TOFAŞK'çı olduğun içindir <3
Tofaşa hiç binmedim ama çok gördüm arabaya değil de içindekilerinin nasıl mutlu olduklarına imrendimHahahahah yok ya öyle değilim. Ama bizim araba her şeyiyle orijinaldı. Üstünde fabrika boyası vardı ve güneş yanığı hiç yoktu nerdeyse.
Yastığı ters çevirdim şu an siz düşünün bildiginiz ıslandı lan
Bi tek gece oluyo ne alakaysa
Telefonu gözüme cok yakın tutuyorum bu da bi sebep olabilir tabii![]()
Abi geçmiş olsun.Ya beyler
Hahahahah yok ya öyle değilim. Ama bizim araba her şeyiyle orijinaldı. Üstünde fabrika boyası vardı ve güneş yanığı hiç yoktu nerdeyse.
Anlaşılan doktor yolu gözüktü bize yine...