eheheh geçmiş olsuuun tatlı yiyelim tatlı konuşalım sözünün burayla bir bağlantısı falan mı var acaba ?Şerbeti parmağıma akıyodu arada onu da yalardım of of ben de kızlar bana tebessüm ediyo sanardım çok doğalım diye![]()
Hiç aklıma gelmemiştieheheh geçmiş olsuuun tatlı yiyelim tatlı konuşalım sözünün burayla bir bağlantısı falan mı var acaba ?
tatlıyı kim yediriyo orası önemli benceeheheh geçmiş olsuuun tatlı yiyelim tatlı konuşalım sözünün burayla bir bağlantısı falan mı var acaba ?
salam diyecektin.Ulan herkes yattı sosisleri sağa sola vuruyor ben hala coğrafya ödevi yapıyorum.
Şair diyor ki eller günahkarBence kimse yatmaya gitmiyor onca konuşulandan sonra ama şimdi kimsenin günahını da almak istemiyorum![]()
Valla ben kendi adıma bisey yapmıyorum diyeyimBence kimse yatmaya gitmiyor onca konuşulandan sonra ama şimdi kimsenin günahını da almak istemiyorum![]()
Ya olm sen ne diyno nshdhahdhahhahshshaUlan herkes yattı sosisleri sağa sola vuruyor ben hala coğrafya ödevi yapıyorum.
Ama baton salamsalam diyecektin.
Yasin Abimizin çizdiği sanat eserini alıntı yaptım ama çıkmadı.Ne nedir![]()
tşkler aklımdan geçen tam oydu <3Ama baton salam
Abi kafa gitti valla benim ne varsa yansın nasılsa yoksun modundayım.BitmiyooooooorYa olm sen ne diyno nshdhahdhahhahshsha
sinirim bozuldu benım yaYa olm sen ne diyno nshdhahdhahhahshsha