Havası yok diyosun da yaptığın işler herkesin yapabileceği işler değilÖyle çok bi havası yok iste sabah aksam uçuş planı hazırlıyorum, rota oluşturuyorum hesap kitap vs falan işte

Havası yok diyosun da yaptığın işler herkesin yapabileceği işler değilÖyle çok bi havası yok iste sabah aksam uçuş planı hazırlıyorum, rota oluşturuyorum hesap kitap vs falan işte
Kardeş bu devirde memleketteki evler arsalar miraslar satılarak, yoksa da aile birikiminin desteğiyle gayrimenkul alınabiliyor İstanbul'da. Onun dışında krediyle alma çılgınlığına girenler ucuz ama iyi diye yeni yerleşimlerde 10 yıl kadar borç ödüyor, iyi semtteyse ortalama 10bin gelirle en az 15 yıl kredi öder.Günaydın agalar ne yazmışsınız maşallahınız var valla
Azıcık geriden geleyim
@gtepro gibi filmlere hep babamla gittimEn son önümüzdeki ergen sürüsü yiyişiyodu neyse
Babam da bana hep der bana babamdan hiç bi şey kalmadı kendi ayaklarım üstünde durdum sen de öyle olacaksın filan der.Şu an Allah'a şükür 2 evimiz 1 arabamız var.Açlık sınırının 4000 tl olduğu ülkede İstanbul'dan iyi bi ev alabilmek için kaç sene çalışmak lazım acaba![]()
Çorbamız kaynıyordu ya çok şey yapmaHavası yok diyosun da yaptığın işler herkesin yapabileceği işler değiliyi para kazanıyorsundur sen şimdi
![]()
KatılıyorumAdam belki,kendini tanıtmak istemiyor neden ifşa ediyorsunuz sosyal medya hesabını ?
Uçağa göre hava durumuna göre ağırlığa göre motora göre bir sürü etkene göre değişiyor net bi sey söylemek imkansızBir uçak kalkış anında ki saatte tükettiği yakıt miktarı nedir bilir misin abi ? @maximaorhan
Milas-Bodrum havalimanına danışma olarak çağırmışlardı sadece ingilizce biliyorum diye 4 bin lira maaştıÇorbamız kaynıyordu ya çok şey yapma![]()
Düşünme kardeşim allah alah yaMilas-Bodrum havalimanına danışma olarak çağırmışlardı sadece ingilizce biliyorum diye 4 bin lira maaştıseninkini düşünemiyorum bile
![]()
la yok ben yollamıştım onlara sorun değilAdam belki,kendini tanıtmak istemiyor neden ifşa ediyorsunuz sosyal medya hesabını ?
Özelden attıydın asjkdjdnsnsmla yok ben yollamıştım onlara sorun değil![]()
Et bence tatlı çocuğa benziyo![]()
Acaba kabul etsem mi![]()
bir havayolunun işletilebilmesi için 3 lisanslı adama ihtiyaç vardır:Düşünme kardeşim allah alah ya
Maas sorulur mu hiç![]()
Ne gelecekmiş panpa
Ben 35bin alıyom olmbir havayolunun işletilebilmesi için 3 lisanslı adama ihtiyaç vardır:
1.pilot
2.dispeçer
3.teknisyen
oha hiçbir yerde ne kadar aldığını yazmamış ama pilot 24bin civarı alıyo hesabını siz yapın beyler![]()
Amarok vs Ranger ellam @andNe gelecekmiş panpa