Senden de bahsettim, sonra seri editledim. K-FA1500 kardeş bende, foruma sallamaya gerek yokForum bozuldu galiba @berkertekin abi @pulusoglu nu etiketleyince bana bildirim geldi geyik başlığında senden bahsetti diye

Senden de bahsettim, sonra seri editledim. K-FA1500 kardeş bende, foruma sallamaya gerek yokForum bozuldu galiba @berkertekin abi @pulusoglu nu etiketleyince bana bildirim geldi geyik başlığında senden bahsetti diye
BilmukabeleAbi buyuksun valla saygilar
Yavaş işliyor genelde gidip ya sıkıştırcaksın ya da dosyanı alıp kendin hallediceksin.Valla dalacam en sonunda kursa yazılamdan gırk beş günde veriyohg diyordu. Artık acaba düreksiyondan kaldım mı lan falan fdiyom da kalmadım saçma sapan şeyler geliyo aklıma![]()
Dosyanın 2. sayfasında banknot eksik olduğu için işlemler kalıyor olmasın?Valla dalacam en sonunda kursa yazılamdan gırk beş günde veriyohg diyordu. Artık acaba düreksiyondan kaldım mı lan falan fdiyom da kalmadım saçma sapan şeyler geliyo aklıma![]()
Geçen hafta çarşamba aradım ilk sen geçmişmiydin dedi evet dedim heralde beni unuttular öyle düşünüyom. İmza bekliyor onaylanmamış dedi. Bana şu zamana hazır olur desin 1 ay sürsün sıkıntı değil.Yavaş işliyor genelde gidip ya sıkıştırcaksın ya da dosyanı alıp kendin hallediceksin.
Dosya nasıl bir şey bilmiyorum ki o banknot falan neyi temsil ediyor?Dosyanın 2. sayfasında banknot eksik olduğu için işlemler kalıyor olmasın?![]()
Banknot sakalı temsil ediyorDosya nasıl bir şey bilmiyorum ki o banknot falan neyi temsil ediyor?
Düzelttim mesajı ya ahhahaBanknot sakalı temsil ediyorKatalizörü temsil ediyor
![]()
Abi ne işe yarıyor bu tam olarak anlamadım?şiddetle tavsiye ediyorum https://www.noisli.com/
Eyvallah panpa sanada hayırlı gecelerCümleten iyi geceler...
baslarken hıssetıgın yada ıstedıgın ruh halını secıyorsun veya kendı ıstedıgın uzere baya fazla ne bıleyım su sesı doga sesı somıne vs seslerı var ıstedıgın duzeyde ayarda ayarlıyorsun takıyorsun kulaklıgı tertemız onerırımAbi ne işe yarıyor bu tam olarak anlamadım?
Abi müthiş bişey bu servet paylaştın valla bizlebaslarken hıssetıgın yada ıstedıgın ruh halını secıyorsun veya kendı ıstedıgın uzere baya fazla ne bıleyım su sesı doga sesı somıne vs seslerı var ıstedıgın duzeyde ayarda ayarlıyorsun takıyorsun kulaklıgı tertemız onerırım
estafurullah ne demek eger yogun bır gunun aksamı ıse acıyorum ıstedıgım seslerı yanına kahvemı ınanılmaz rahatlatıcı oluyorAbi müthiş bişey bu servet paylaştın valla bizle
unutmadan telefon uygulamasıda vardı galıbaAbi müthiş bişey bu servet paylaştın valla bizle
Abi senin kimliğini tespit ettim atiyimi mi buraya?Direk radyo voyage'ı açın misss
Sabahtan bi açıyorum akşam 8'e kadar kesintisiz dinlerim çok kaliteli parçalar çalıyorlar