Panpa bana pm den salıversene merak ettim Orhan abimiziAbi senin kimliğini tespit ettim atiyimi mi buraya?![]()

Panpa bana pm den salıversene merak ettim Orhan abimiziAbi senin kimliğini tespit ettim atiyimi mi buraya?![]()
Benden izinsiz at da kan alayım sendenAbi senin kimliğini tespit ettim atiyimi mi buraya?![]()
HaydaaaaaaBenden izinsiz at da kan alayım senden
Bulduysan bi pm at bakayım
Bunlar aynı anda çalmıyor mu yavunutmadan telefon uygulamasıda vardı galıba
Benden izinsiz at da kan alayım senden
Bulduysan bi pm at bakayım
Bunlar aynı anda çalmıyor mu yav
Ormana bastım orman çaldı
Üstüne ateşe bastım orman kesildi ateş çalmaya başladı
abı bır kere basınca altta bır volume belırıyor ona gore fazlalastırıp azaltabılıyorsun ustune ıkıncı tıklayıncada tamamen kapanıoBunlar aynı anda çalmıyor mu yav
Ormana bastım orman çaldı
Üstüne ateşe bastım orman kesildi ateş çalmaya başladı
Kimse kusura bakmasın reisçok ayıp... Baba dedik bağrımıza bastık.....
Afferin ula büllükSağlık bilgisinden 95 almışım emenikeDers içi performansları 100 girmiş ona şükür
Fizikten 90 almışım parti var beklerim ov yeah
Cözemedim yav ama attim yer imlerime isime yarar eyvallahabı bır kere basınca altta bır volume belırıyor ona gore fazlalastırıp azaltabılıyorsun ustune ıkıncı tıklayıncada tamamen kapanıo
Lan bende ciddiye aldım allah belanı vermesin
Abi istediklerine sadece bir kez tikla tiklayinca o simgenin altinda bir cizgi gozukuyor. Saga sola dogru sesin sikligini ve yuksekligini ayarlarsin. Ayni anda istediklerin neyse abi onlara bir kez tikla. Kapatmak icinse cift tiklaman yeterliCözemedim yav ama attim yer imlerime isime yarar eyvallah![]()
Daha o dosya hazır olduğunda emniyetten randevu alacaksın onun vakti gelecek gidip çıkartıcan parası vs'si bi dünya işi var allah kolaylık versinMillet ehliyet alma sürecindeyim aslında baya uzun sürdü niyeyse neyse. Direksiyon sınavından sonra kurs ehliyet dosyası hazırlıyor ya benim aralık 17 'de sınavım vardı geçtim dedim şimdi napayım kurs seni arar dedi arkamda oturan hırbo tamam dedim geçtim eve. Sonra 10 gün oldu ben kursu aradım daha imza gelmemiş dedi tamam dedim şimdi 1 hafta daha geçti bunlar ne yapıyor dosyayı mı süslüyorlar bu kadar uzun sürmesi normal mi?
Sınavdan çıktım eve geldim direkt tam 1 ay sonrasına randevu aldım zaten internetten ayın 17sinde amacım zaten onu kaçırmamak.Daha o dosya hazır olduğunda emniyetten randevu alacaksın onun vakti gelecek gidip çıkartıcan parası vs'si bi dünya işi var allah kolaylık versinemniyetten randevuyu al bence şimdiden yoksa 1 2 ay da onu beklersin. En son bug vardı 2 3 tane randevu alabiliyodun
![]()
![]()