Kar havası yok yavyarın Kar'a dönecek, dikkat
Kar havası yok yavyarın Kar'a dönecek, dikkat
Adamlar limiti habersiz 15 milyar birden yukseltti dusurmek icin bin takla attik. Ben mecburmuyum o stresle yasamaya. Ben muhendis adamim ne isim var o kadar parayla zatenAynen en berbatları da finansbank, limit isteyince bol bol veriyorlar. geç ödersen ödemezsen faizleri de boy boy![]()
![]()
Bi halkbank bi ciraat var hepsinin boran hidroksit sülfatAynen en berbatları da finansbank, limit isteyince bol bol veriyorlar. geç ödersen ödemezsen faizleri de boy boy![]()
![]()
Adamlar limiti habersiz 15 milyar birden yukseltti dusurmek icin bin takla attik. Ben mecburmuyum o stresle yasamaya. Ben muhendis adamim ne isim var o kadar parayla zaten
Daha burs 450₺aynen finansbank ben öğrenciyken 950 lira limitli kart gönderdi, öğrenci adama 950 lira limit verilir mi hiç![]()
Daha burs 450₺![]()
80 lerde ole tabi. Itiraf ediyorum ismi eren ve 32 yasinda . Ifsa ediyorum beyler alfhonso beycigimiyuh 450 mi olmuş ? benim zamanımda 120 liralarda falandıen son 250de mi ne bıraktım
Şanslı dönemiz bizyuh 450 mi olmuş ? benim zamanımda 120 liralarda falandıen son 250de mi ne bıraktım
@Berkinka80 lerde ole tabi. Itiraf ediyorum ismi eren ve 32 yasinda . Ifsa ediyorum beyler alfhonso beycigimi
Yanılıyorsun ahsjsjskVermedi valla ceza puanı. Şu zamana kadar bu forumda hiç ceza puanı almayan bi ben varım galiba. Hasarsızlık korunuyor![]()
Adam illa birine ban gonderecek. Hocam sen yemissen bu benim sucummu valla anlamadim.kendisi benim arkadasim sıklikla konustugum ettigim insan takiliyorum ona o laf etmedikce berkin in bunun icin yapacagini sanmiyorum.
80 lerde ole tabi. Itiraf ediyorum ismi eren ve 32 yasinda . Ifsa ediyorum beyler alfhonso beycigimi
Adam illa birine ban gonderecek. Hocam sen yemissen bu benim sucummu valla anlamadim.kendisi benim arkadasim sıklikla konustugum ettigim insan takiliyorum ona o laf etmedikce berkin in bunun icin yapacagini sanmiyorum.
Ayip ayip bozma iste beniasdfasdf hakkında bölümünde link var tıklasınlar![]()
Günaydın panpaGünaydınlar beyleer![]()
hocam niye kırıldınkiAdam illa birine ban gonderecek. Hocam sen yemissen bu benim sucummu valla anlamadim.kendisi benim arkadasim sıklikla konustugum ettigim insan takiliyorum ona o laf etmedikce berkin in bunun icin yapacagini sanmiyorum.
Ben kirilmadim darilmamda ama o kadar cok gereksiz yere etiketledinki adami gene bisi gelecek gibiGünaydın panpa
hocam niye kırıldınki![]()
Ayip ayip bozma iste beni