Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah hocam eksik olma bi kavusayim kuzuma ozledim devirli kullanmayi. Sakin giderken manuel e cekip devir dusurup 7 bin red line a dayiyorum yagdir yagdir yakiyor :D

Yaksın yansın cehennem :D :D Yav ben şeyi mesela anlamıyorum seni kastetmiyorum senin o kadar çok önemsemediğini de biliyorum da bazen forumlarda sayfalarda falan görüyorum 2.0 , 2.2 motor falan araba almış ama devirli kullancam aman çok yakmasın diye arabayı 120nin üzerine çıkarmıyor. Yav git o zaman 1.2 al 1.4 al Adamlar o kadar mühendislik yapmış bi çok kişinin hayalini kurduğu bi arabaya sahipsin ama 3 kuruşluk benzini gazı arabadan esirgeme bayram etsin motor biraz arada sıkıştır bi çık otobana dimi yani :D

Oku oku bitmiyor mübarek maşallahınız var.Biyoloji kaçtı gibi kaç alırım bilmiyorum:confused:(50 altı gelmez de)Daha din var bitmedi lonet şeyler:mad:

Yaksın yansın cehennem :D :D Yav ben şeyi mesela anlamıyorum seni kastetmiyorum senin o kadar çok önemsemediğini de biliyorum da bazen forumlarda sayfalarda falan görüyorum 2.0 , 2.2 motor falan araba almış ama devirli kullancam aman çok yakmasın diye arabayı 120nin üzerine çıkarmıyor. Yav git o zaman 1.2 al 1.4 al Adamlar o kadar mühendislik yapmış bi çok kişinin hayalini kurduğu bi arabaya sahipsin ama 3 kuruşluk benzini gazı arabadan esirgeme bayram etsin motor biraz arada sıkıştır bi çık otobana dimi yani :D
Bide egzoz yapkı bastığını anlayalım :D

Bugube kadar benzine 30 milyar vermis olarak ustume alinmiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...