Yılan dövmeli yılan gibi ablaların videosunu attı yabu @pulusoglu kaptan naptı sana yav![]()

Yılan dövmeli yılan gibi ablaların videosunu attı yabu @pulusoglu kaptan naptı sana yav![]()
dövme dogruda vıdeoda bunu gorebılmek ıcın nıyetın baska olması lazımYılan dövmeli yılan gibi ablaların videosunu attı ya![]()
valla bende orhan abı bana neler attı demeyecem atmadı cunku gel kardesım dedı bu haram beygır yapma etme dedıSwag party![]()
Ya bırak sımdı niyetten bahsetme bana ahahahhahdövme dogruda vıdeoda bunu gorebılmek ıcın nıyetın baska olması lazım
dövme dogruda vıdeoda bunu gorebılmek ıcın nıyetın baska olması lazım
Aynen ben atmadım hiç sanavalla bende orhan abı bana neler attı demeyecem atmadı cunku gel kardesım dedı bu haram beygır yapma etme dedı
Orhan cok bozdu. Tam bozmadi diyecekken bozdu. Daha olmaz derken daha cok bozdu. Eski tadi kalmadi boyu falan kisaldi kilo aldi meslegi biraktiGençlerYelkovan ve akrep birbirini gördükten sonra muhabbetler değişiyor bakıyorumda
![]()
Korku filmi senaryosu gibi lanboyu falan kisaldi kilo alti meslegi birakti
Kiskaniyon beni demi ben bekarim diye. Itiraf et artikHep @pulusoglu yüzünden
çıktı kardeş çıktı. Ama lastikten değil. Silecek bozuldu. Babamın tembihlemesiyle yola çıkmadan yetkili servisin "özel olarak kontrol ettiği" silecekler bozuldu. Yeri geldi kafamı -5 dereceye kaniş gibi camdan çıkardım.Abi yolda sıkıntı çıktı mi fiestada yaz lastiği var dediğini hatırlıyorum sanki
Ahduahudahah kıskanıyorummmmmKiskaniyon beni demi ben bekarim diye. Itiraf et artik
Ahduahudahah kıskanıyorummmmm
Hadi yaçıktı kardeş çıktı. Ama lastikten değil. Silecek bozuldu. Babamın tembihlemesiyle yola çıkmadan yetkili servisin "özel olarak kontrol ettiği" silecekler bozuldu. Yeri geldi kafamı -5 dereceye kaniş gibi camdan çıkardım.
Gece 12 den sonra adresi verelim abi biz sana sen git gel. Maksat işin görülsünHadi ya
Ben yolda kalırsın diye korkuyodum valla abi
Kontrol yapan servis ile de ayri ilgilenmek lazim
onu @DuzboruDownpipe kardeşimize havale ettim, kesik at başı filan yollayacaktı ama daha ses yok. Yalan oldu sanırım.Hadi ya
Ben yolda kalırsın diye korkuyodum valla abi
Kontrol yapan servis ile de ayri ilgilenmek lazim
Hadi hadi hakan elebaşı sensin yeme bizi@ilhan55 abi bunlar çok bozdu ya sorma ben utanıyom bu muhabbetlerinden çok ayıp![]()