Kalan derside yok sanirim. Keyfi yerinde cunku![]()
valla benim bildiğim 3 5 tane var bütü

Kalan derside yok sanirim. Keyfi yerinde cunku![]()
Abi özeli niye şaapıyosun ki şimdivalla benim bildiğim 3 5 tane var bütü![]()
Bi makinecinin nasil olmasi gerektigini soyledi ya ondan dedi onu ornek olsun diyeAbi özeli niye şaapıyosun ki şimdi
Bu arada instadaki şekil şukul fotomu beğenmedin dikkatimden kaçmadı. Beyen qeç
Ahahahah panpa yazık bize yaBi makinecinin nasil olmasi gerektigini soyledi ya ondan dedi onu ornek olsun diye![]()
Abi özeli niye şaapıyosun ki şimdi
Bu arada instadaki şekil şukul fotomu beğenmedin dikkatimden kaçmadı. Beyen qeç
Ahahahahah hesabım yükselişe geçti yemin ediyorum like yağmuruna tuttun beni <3olm benim insta bilmem ne hesabı gibi, göremeyebiliyorum toplukatliam yaptım şimdi 6 ay laf etme![]()
Okul bisey ogretmiyorki mezun oluncada deneyim soruyolar sinavlar onemli değil uzarsa uzasin okul oda onemli değil onemli olan kendini gelistirmek
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oyle makine okuyonuz bide bazi sirketlerin makine bolumunde staj ayarlayin isi ogrenin okulu 4 yilda bitirmeye gerek yok yavas yavas biterönemli önemlihepsi önemli, yalnız makina mühendisliği okuyup sene uzatmadan bitirebilmekte ne bilim şey gibi bi şey sövemedim şimdi
![]()
Aynen oyle makine okuyonuz bide bazi sirketlerin makine bolumunde staj ayarlayin isi ogrenin okulu 4 yilda bitirmeye gerek yok yavas yavas biter
Caresini bulursaniz bana da soyler misiniz?Ahahahah panpa yazık bize yahiç bişey anlamadan ders veriyoruz bu nasıl bölüm böyle. Gece arkadaşlarla okul uzamadan nasıl mezun olabiliriz diye plan yaptık
![]()
Ben fnss savunma sanayisinde roportaj yapmistim bir ingilizce ogrenmedigime birde staj yapmadigima pismanim
Kpss calisiyorum olmazsa yurtdisina gidecegim bir sene denemek istedimnasip kısmetŞimdi ne işle meşgulsün ?
Kpss calisiyorum olmazsa yurtdisina gidecegim bir sene denemek istedim
En son 2,5 diyorlardı kaç euro vermişler buna ?@CenkGs Dünyanın gelecek vaadeden stoperleri arasında ilk sırada yer alan Ahmet Çalık'ı almışız![]()
En son 2,5 diyorlardı kaç euro vermişler buna ?
Yakın zamanda Tarık gibi bir örnek de vardı halbuki. Bana bunlar Fatih Terim transferi gibi geliyor.aynen 2,5a bitirmiş dursun özbek, ilhan cavcav simsarı yine iteledi ,adam her seferinde 3 büyüklere aynı ayağı yapıyor, 4 milyondan aşağı vermem diye yakıp yıkıyodu ortalığı, 1 milyon etmeyecek adamı 2,5a iteledi
Yakın zamanda Tarık gibi bir örnek de vardı halbuki. Bana bunlar Fatih Terim transferi gibi geliyor.