Yok yok vazgeçeli çok olduİyi akşamlar
@maximaorhan Abi sardırıyorum 2 tane sen seversin
https://www.instagram.com/p/BPKaUNZAOeQ/

Yok yok vazgeçeli çok olduİyi akşamlar
@maximaorhan Abi sardırıyorum 2 tane sen seversin
https://www.instagram.com/p/BPKaUNZAOeQ/
Ben test aracı yok diye biliyorum R serisinin. Sadece showroom da araç oluyor Doğuş Oto'larda.arkadaşlar ankarada oturan varsa birşey sorucam
vw nin test sayfasında golf r ve scirocco r için test arabası olduğu gözüküyor doğrumu acaba?
seat tada leon cupra gözüküyodu sonrada yok dediler
MSİ Pe veya Ge serisi alabilir ben de var 2 yıl olacak daha hiç sıkıntı yaşamadım şeytan kulağına kurşun.Beyler bişi sorcam bi arkadaş laptop bakiyor 3500-4000 liraya fln autocad flnda kullancak ne önerebilirsiniz.
Masaüstü topla cayır cayırBende bilgisayar alacam ama alamıyom. Kriz var pederden para istemeye çekiniyorum.
Monster 965 serisine bakabilir.Beyler bişi sorcam bi arkadaş laptop bakiyor 3500-4000 liraya fln autocad flnda kullancak ne önerebilirsiniz.
Laptop daha çok işlevsel olur benim için fakat 2 ay boyunca hiç almaya dahi yeltenemem. Şu anda ülke krizde en azından belki önümüzü görürüz 2 ay sonra.Masaüstü topla cayır cayır
Videoda sol kolundan ameliyatlı biri varPanpalar Mokka X 1.6 Cdti Otomatik hakkında merak ettiginiz bişey varmi?
bmw den test sürüşü almıştım 7 sinde , 14 ü için.Bir kez aradılar onaylamak için sonra bir daha ne arayan ne soran oldu hayırlısıBen test aracı yok diye biliyorum R serisinin. Sadece showroom da araç oluyor Doğuş Oto'larda.
Elitebook ve Probook serileri hariç HP'den uzak durun.Beyler bişi sorcam bi arkadaş laptop bakiyor 3500-4000 liraya fln autocad flnda kullancak ne önerebilirsiniz.
Elitebook ve Probook serileri hariç HP'den uzak durun.
Dell ürünleri kalitelidir.
Eğer sadece Autocad tarzı CAD-CAM programları kullanılacaksa direk gidip Monster'ın iş istasyonu bilgisayarlarından bütçenin yettiği kadarını toplayın.
Yok ben oyun filan takılırım, ama dersten işten de kalmadan Autocad'im çalışabilsin diyorsanız Dell Alianware veya MSI Gaming serisi laptopları öneririm.
Eskiden olsa Lenovo önerirdim ama son zamanlarda çok fazla sorun görülmeye başlandı.
Asus'u yıllardır önermiyorum, ona rağmen yıllardır çevremde insanlar alıp duruyor, sonra Berker tamir etsin onarsın oluyor.
Samsung, Toshiba, Packard Bell, Acer gibi alternatif markaları da öneremiyorum. Toshiba ve Samsung'da batarya ölüyor, Packard Bell'in yetkili servisi nasıldır hiç bilmiyorum bile. O kadar yoklar =). Genelde vasat malzeme kalitesi sorun çıkarıyor. Acer'ı da son bıraktığımda satış sonrası berbattı.
Sony düşünmeyin bile. Yıllardır anakartlarında ve ekranlarında arıza çıkıyor. Yetkili servisi muhtemelen çalışır ama garantisi bittikten sonra piyasada yedek parçası bulunmuyor.
Casper hiç önermiyorum. Servisi ürünlerden bihaber, satış sonrası driver desteği bile berbat. Henüz Casper işi tam oturtamadı. Belki birkaç yıl sonra...
Süperdir. Para denkleştirirsem 4540s ATI Radeon kartlı olanından alacağım 2. el.Probook 4520s var 7. Yılını devirdi sabit disk biter gibi oldu yaşıyor hala
38sn de açılıyor yaşına ve win7 ye rağmenSüperdir. Para denkleştirirsem 4540s ATI Radeon kartlı olanından alacağım 2. el.
Şirkette 2 yıllık 4540s bilgisayarı kullanıyordum. 2 yıllık bilgisayarın şarjı 4-5 saatten fazla gidiyordu, ısınması da yoktuBenim ellerimde şirketin en hızlı açılan bilgisayarı olmuştu, hastasıydım. O yüzden aynısının ekran kartlısının temizini bulursam alacağım.