Sen yapmışsındır abi hesabınıKafamda birşeyler var Bedo olmazsa şu piyasalar,dolar otursun guzel bir bmw,Audi bakacaz.Simdilik erteleyebildigim kadar erteliyorum.


Sen yapmışsındır abi hesabınıKafamda birşeyler var Bedo olmazsa şu piyasalar,dolar otursun guzel bir bmw,Audi bakacaz.Simdilik erteleyebildigim kadar erteliyorum.
As iyidir sen nasılsın?
iyi ne olsun bi gittim youtubeye bakıyım bişey varmı diye ekin kollamanın videosunu izledim, geldimAleykümselam Eyvallah yeğen hoşgeldin sen nasılsın
iyi iyi bol bol çakman dileğiyleAs panpa dünki juventusa çakma şerefini yaşıyorum
En ufak bir fikrim yok merakla beklemekteyim.@ilhan55 abi yarın toplantıdan sonra ne olur durum var mı bi öngörün
Türkiye'deki tek özel sipariş 340i xDrive. Borusan çıkışlı.
İlan No: 380261388
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-340i-xdrive-borusan-cikisli-380261388/detay
Bu nedir yaaa harika
Çok fazla..Bu fiyat Alındığı tarihte Yaklaşık 3 tane 320ied M Sport'a eşit.Yurt dışında bir 340i'nin 3 tane 320ied etmediğinie eminim.Türkiye'deki tek özel sipariş 340i xDrive. Borusan çıkışlı.
İlan No: 380261388
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-340i-xdrive-borusan-cikisli-380261388/detay
Bu nedir yaaa harika
aynen@pulusoglu abi seninle mi sherlock muhabbeti yapmıştık geçen günbeni spoiler vermekle tehdit etmiştin
![]()
F80 M3 ün dışı ve içi çok abartı bence 340i xdrive baya şık ve güzel duruyorNeden M3 yerine 3.40i mesela ben olsam hayatta 3.40i almam![]()
Bu midnight blue değil dimi?Türkiye'deki tek özel sipariş 340i xDrive. Borusan çıkışlı.
İlan No: 380261388
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-340i-xdrive-borusan-cikisli-380261388/detay
Bu nedir yaaa harika
Fiyat baya fazla ama araba baya güzel hakkını yememek lazımÇok fazla..Bu fiyat Alındığı tarihte Yaklaşık 3 tane 320ied M Sport'a eşit.Yurt dışında bir 340i'nin 3 tane 320ied etmediğinie eminim.
Bana göre büyük ihtimal dolar banko artacak ama piyasada cok bi hareketlilik olmazEn ufak bir fikrim yok merakla beklemekteyim.
Bence abartı değil yani bir ///M nasıl olması gerekiyorsa öyle panpa genç adamsın napcan 3.40iF80 M3 ün dışı ve içi çok abartı bence 340i xdrive baya şık ve güzel duruyor
Panpa bu ne ya renk filan beğenemedim bi E92 asaleti yok yavvBence abartı değil yani bir ///M nasıl olması gerekiyorsa öyle panpa genç adamsın napcan 3.40i
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-marina-karbon-bayii-hatasiz-376786541/detay
eyvallah tesekkur ettım dedıgım gıbı ortalama bır kullanıcının yuzunu gulumsetır@pulusoglu senin mazda atmosferik falan ama fena yürümüyor yani. Sadece turbo gibi bi anda yapıştırmıyo ama gidiyo yani. 4 ileri ama manuelde genelde emirlere iyi itaat ediyormuş yav. Bence mazda 3 gereksiz yerilmiş yav.
Yav renk dediğin nedir gülüm bir kaplamaya bakar bide jant değişirsin.Panpa bu ne ya renk filan beğenemedim bi E92 asaleti yok yavv