Lan dalgasına yazıyom ben de çok şey yapmayınla demin uzatasım var uzatmak istemiyorum dedim gece bitmez yardırın demedin mi![]()
oooo adam harem kurmuş lanİyi de bu saklanacak gizlenecek ya da ayıp bir şey değil ki.
Ben sosyal bi insanım o gün kütüphanede sadece o kızla değil 3 4 kisi ile daha oturdum sohbet ettim.
Bu da yardım istedi benden ben ne yapayım henüz kitap konusunda kimseye yardım edemem demedim demem de.
Lan dalgasına yazıyom ben de çok şey yapmayın![]()
saklanmayacaksa gıt ornek olup esıne soyle boyle boyle de gel sende de veya haberın olsun ben boyle bırseye gıtcem de . emınımkı esınde sana guvenıyordur sacma sapan bırı degılsın pekı dıkkat et kendıne der vıcdanın da rahat gıdersın. senınkı orada karsılasıp oturup sohbet degıl randevu orhan. kendını rahatlatmak ıcın konuyu basıte ındırgeme aynı seylerı bende yasadım dıyorum sana bılıyorum aklından gecenlerıİyi de bu saklanacak gizlenecek ya da ayıp bir şey değil ki.
Ben sosyal bi insanım o gün kütüphanede sadece o kızla değil 3 4 kisi ile daha oturdum sohbet ettim.
Bu da yardım istedi benden ben ne yapayım henüz kitap konusunda kimseye yardım edemem demedim demem de.
Kaptan saçmalama ne randevusu ne basite indirgemesi burda goygoy dönsün diye biraz laf yapıyorum ben öyle bi insan değilim cok şükür hic tecrübem olmadı benim o konulardasaklanmayacaksa gıt ornek olup esıne soyle boyle boyle de gel sende de veya haberın olsun ben boyle bırseye gıtcem de . emınımkı esınde sana guvenıyordur sacma sapan bırı degılsın pekı dıkkat et kendıne der vıcdanın da rahat gıdersın. senınkı orada karsılasıp oturup sohbet degıl randevu orhan. kendını rahatlatmak ıcın konuyu basıte ındırgeme aynı seylerı bende yasadım dıyorum sana bılıyorum aklından gecenlerı
valla gelıp esım ogrenınce kızar dıyorsun bazı seylerı saklamak zorunda oldugun asıkar demekkı (sımdı ben anlatamam ugrasamam deme hıc ) neyse sonucta bu senın kendı hayatın dedıgın gıbı benı ılgılendırmez benım haddıme degıl sonucta ama emın ol bır tecrubelı bın tecrubesız ınsandan daha ıyıdır.Kaptan saçmalama ne randevusu ne basite indirgemesi burda goygoy dönsün diye biraz laf yapıyorum ben öyle bi insan değilim cok şükür hic tecrübem olmadı benim o konularda
valla gelıp esım ogrenınce kızar dıyorsun bazı seylerı saklamak zorunda oldugun asıkar demekkı (sımdı ben anlatamam ugrasamam deme hıc ) neyse sonucta bu senın kendı hayatın dedıgın gıbı benı ılgılendırmez benım haddıme degıl sonucta ama emın ol bır tecrubelı bın tecrubesız ınsandan daha ıyıdır.
Yahu benim eşim öğretmenvalla gelıp esım ogrenınce kızar dıyorsun bazı seylerı saklamak zorunda oldugun asıkar demekkı (sımdı ben anlatamam ugrasamam deme hıc ) neyse sonucta bu senın kendı hayatın dedıgın gıbı benı ılgılendırmez benım haddıme degıl sonucta ama emın ol bır tecrubelı bın tecrubesız ınsandan daha ıyıdır.
kardesım masumsa gıt esıne anlat . anlatabılıyonmu yok . o anlatamam kısmı varya olayı ozetlıyor zatenyav bırak kaptan gitme üzerine artıkbizimki masum düşüncelerle gitmiş o kesin hiç başka bişi düşünmemiş
![]()
Acaba bize anlatmadığı neler varkardesım masumsa gıt esıne anlat . anlatabılıyonmu yok . o anlatamam kısmı varya olayı ozetlıyor zaten![]()
Yahu benim eşim öğretmen
Öğrenciye yardım edicem desem o kendisi de yardım etmek ister emin ol.
Söyleme gereği duymuyorum çarşamba günü gidicem çıktıyı alıcam eve geri dönücem
Hadi belki bi iki çay içilir muhabbet açılır.
Ama sen buna yardım vs değil basbaya randevuya gidiyosun dersen ı ıh![]()
kardesım masumsa gıt esıne anlat . anlatabılıyonmu yok . o anlatamam kısmı varya olayı ozetlıyor zatenyakında tecrube kazanır ıste oda nolcak
![]()
Vag ne olmYaaa ben boşuna Audi veya Vag demiyom![]()
hıc bır fıkrım yok zaten herseyıde anlatmasın adam. ama benım krıterım vardır bır olay yıyeceksem. bunu hatuna anlatsam kızarmı ? ona danısmam gerekırmı ? bunların cevaplarına gore yol alıyorum genelde cunku artık ınsanın kendıne duzgun ve sevecegı ınsan bulması teknolojı ne kadar ılerlerse onunla ters orantılı olarak azalıyor onuda kaybetmek ıstememAcaba bize anlatmadığı neler var![]()
BENDEN BAHSEDİYO HEfazla iyi niyetli bizimki
Adı orhan değil ki yav onu bile bilmiyoz.Kütüphanedeki öğrenci adsız dişi bile gerçek adını biliyorhacı haklısın tamam da, orhanın içinde artniyet yokfazla iyi niyetli bizimki
![]()
![]()
tabı canımmmhacı haklısın tamam da, orhanın içinde artniyet yokfazla iyi niyetli bizimki
![]()
![]()
ORHANBABUŞTAN BAHSEDİYOBENDEN BAHSEDİYO HE
esı ogretmen . yasadıgı yerı bılıyorsun. okullara bak yasınıda tahmın edebılırsın. bır kac saatlık arastırma ıle bulursun aslında bunuda solememem lazım cunku adam eger gızlı kalmak ıstıyorsa gızlı kalmalı cok kurcalamamak lazımAdı orhan değil ki yav onu bile bilmiyoz.Kütüphanedeki öğrenci adsız dişi bile gerçek adını biliyor