Ahaha abi şehir sıkıntı ya izmir falan olsa bam bam bam3 4 bayan öğrenciyle otur sohbet et adını numaranı verme ama onlar öğrensin asdfasdfsa d![]()

Ahaha abi şehir sıkıntı ya izmir falan olsa bam bam bam3 4 bayan öğrenciyle otur sohbet et adını numaranı verme ama onlar öğrensin asdfasdfsa d![]()
Ahaha abi şehir sıkıntı ya izmir falan olsa bam bam bam![]()
![]()
Yok be abi ben küçük şehirdeki yabancıya kapalılıktan bahsediyorum yoksa izmirlilere kaşar demiyorum. Bam bam deyince amaç yanlış anlaşılıyor yoksa ben de orhan baba gibi sohbet muhabbet ve yardımlaşma hedefliyimya bak şuna deli oluyorum, izmirli değilim ama izmirin kızlarına kaşar muamelesi yapılmasına çıldırıyorum. Yapmayın şunu.
ya bak şuna deli oluyorum, izmirli değilim ama izmirin kızlarına kaşar muamelesi yapılmasına çıldırıyorum. Yapmayın şunu.
Aynen amaç bu reis baska bi sey yokyoksa ben de orhan baba gibi sohbet muhabbet ve yardımlaşma hedefliyim
Yok be abi ben küçük şehirdeki yabancıya kapalılıktan bahsediyorum yoksa izmirlilere kaşar demiyorum. Bam bam deyince amaç yanlış anlaşılıyor yoksa ben de orhan baba gibi sohbet muhabbet ve yardımlaşma hedefliyim![]()
![]()
Bloomberg ht de bor madeni ile ilgili konuşuyorlar koyunlara haber salın da kör kütük savundukları şeyin ne olduğunu öğrensinler![]()
Doğru diyosun abi katılıyorum ben de. Keşke ülkece böyle olabilsek birbirimize canavarmış gibi yaklaşmasakİzmir'in kızları sıcak kanlıdır, bakımlıdır. Giyinmeyi gezmeyi dolaşmayı sever çünkü İzmir'in insanı özgürlüklerine düşkündür. Özgür ruhlu yetiştikleri için baskın kent kızlarından farklı olarak entelektüeldir. Çoğu iyi eğitim almıştır.Has İzmir erkeği sapık olmadığı için İzmir'in kadını gece gündüz ayırt etmeden sokaklarda özgürce gezer. Kokoştur İzmir'in kızları, ama kaşar değildir. geçende muhabbeti döndü, yapmayın etmeyin.
Doğru diyosun abi katılıyorum ben de. Keşke ülkece böyle olabilsek birbirimize canavarmış gibi yaklaşmasak
Saat 2'de açıklama ondan sonra@maximaorhan Piyasalar sakin mi gidiyor yoksa tetikte mi bekliyor ?
Saat 2'de açıklama ondan sonra
PARTY HARD
klasık turk genellemesı ben ızmırlıyım valla aynı masada bırı sunu dese bam bamya bak şuna deli oluyorum, izmirli değilim ama izmirin kızlarına kaşar muamelesi yapılmasına çıldırıyorum. Yapmayın şunu.
klasık turk genellemesı ben ızmırlıyım valla aynı masada bırı sunu dese bam bam
10 yıl boyunca gördüğümü paylaşacak olursam: İzmir'in kızlarında herhangi bir sıkıntı yok, asıl sıkıntı küçük şehirlerin Kleopatra triplerindeki piremseslerindeya bak şuna deli oluyorum, izmirli değilim ama izmirin kızlarına kaşar muamelesi yapılmasına çıldırıyorum. Yapmayın şunu.
slaia ön skdkdkdldşldkd dolar pi sayısından yüksek dşsşslslslsDolar karşısında komplekse giren pi sayısı 3,14'ten 3,84'e yükseldi...
Zaytung![]()
Ninja vag hmmm... İlk defa böyle bir vag görüyorum