Hadi hayırlısı olsun. Sonra bide altına arabayı çektin mi aşk çamlıkta yaşanıyor güzelimAz önce konuştum, işlemler tamam evraklar gönderilmiş onay bekliyorlar. 3 haftaya falan başlarız gibi bakalım bekliyoruz

Hadi hayırlısı olsun. Sonra bide altına arabayı çektin mi aşk çamlıkta yaşanıyor güzelimAz önce konuştum, işlemler tamam evraklar gönderilmiş onay bekliyorlar. 3 haftaya falan başlarız gibi bakalım bekliyoruz
Hadi hayırlısı olsun. Sonra bide altına arabayı çektin mi aşk çamlıkta yaşanıyor güzelim![]()
,27 ocakta fitch kredi notunu düşürürse ki büyük ihtimal düşürecek yine yükselişe gececektir
Ohoo daha 27 yaşında geçti o günler diyosunçamlık mı kaldı yav geçti gitti o günlerServergazi yakın meşaleleri yakın
![]()
Ohoo daha 27 yaşında geçti o günler diyosun![]()
Yenişehirdeki black pointide önerebilirim. Adamlar diş fırçası bile koymuş tuvalateyav liseye giderken gidiyoduk çamlığa![]()
Eyyy amariga bile deriz,
eeeyy fişşş der miyiz ?
Yenişehirdeki black pointide önerebilirim. Adamlar diş fırçası bile koymuş tuvalateSifonlar dokunmatik
![]()
hayırlısı be gülümEyyy amariga bile deriz
Beyler imzaya gif nasıl ekliyoruz?
Çalışıyorum yavAaabiiiiiii, nabion yav nassın)
Merhabana merhaba abiMerhaba gençler![]()
Eyvallah abi sağolasın hallettimProfilinden imza ayarlarına gir, normal foruma fotoğraf yükler gibi yükleme kısmına bas, eklemek istediğin gif'in linkini ekle![]()
Yav bi ben halledemedim o işi. Mobilden olmuyo anladığım kadarıylaEyvallah abi sağolasın hallettim![]()