Çalışıyorum yaviyiyim sen nasılsın
![]()
Oluyor panpa. Gifi hızlıresim.com'a yükle. Ordaki web linkini mesaja resim eklerken kullanılan yere yapıştır oluyor. Ben de bi kaç kere denedim öyle olduYav bi ben halledemedim o işi. Mobilden olmuyo anladığım kadarıyla.
Beyler benim powerbank sizlere ömür ne kullanıyonuz ne tavsiye ediyonuz bi yazın bana
Sony genelde çok iyi bu işte tavsiye ederim. Eger pahalı dersende Xiaomi'nin powerbankleri güzeldir.Beyler benim powerbank sizlere ömür ne kullanıyonuz ne tavsiye ediyonuz bi yazın bana
Bakıyor da noluyor gerçi. O kadar halini hatrını soruyoruz cevap bile vermiyor. Çok da şaaapmamak gerek galiba.Baksın hacı çıplak değilim![]()
![]()
ben a101deki hi level olandan kullanıyorum abi 45 tlye almıştım 10000 mA iş görüyo 1 seneye yakın oldu kullanıyorumBeyler benim powerbank sizlere ömür ne kullanıyonuz ne tavsiye ediyonuz bi yazın bana
Zaten xiaomi kullanıyodum da sony iyi mi diyosunSony genelde çok iyi bu işte tavsiye ederim. Eger pahalı dersende Xiaomi'nin powerbankleri güzeldir.
Kaçlik reis sendekiasusssss zenpower kullanıyom ben. usbsi koptu tamir ettim yine kullanıyom
Sürekli oluyo mu a101de yoksa ayda bir falan mi geliyoben a101deki hi level olandan kullanıyorum abi 45 tlye almıştım 10000 mA iş görüyo 1 seneye yakın oldu kullanıyorum
Ben hep sony kullandım ve uzun yılllar çok iyi dayandığı kanısına vardım. Siddetle tavsiye ederim.Zaten xiaomi kullanıyodum da sony iyi mi diyosun
Kaçlik reis sendeki
Sürekli oluyo mu a101de yoksa ayda bir falan mi geliyo
![]()
Bide sırıtıyo ya. Agzına agzına kurekle vuracan boylesinin [emoji35]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genelde oluyor abi her gittiğimde bikaç tane görüyorumKaçlik reis sendeki
Sürekli oluyo mu a101de yoksa ayda bir falan mi geliyo
Panpa boyut nasıl cok buyuk mugenelde oluyor abi her gittiğimde bikaç tane görüyorum
erkek cüzdanı boyutunda hemen hemen abi arka cebime rahat sığıyorYa cok buyuk istemiyorum 10k'lık ne kadar boyut olarak