ahahaha bagırdım evde ahahaha efsane uymus ya![]()
AÇIZ AÇ
bende actım gordum mıdemle vedalastık dedım madem bana bır arkadasım bu kotulugu yaptı neden sıze yapmayayım dedımAbi zaten açım gece gece ne gerek vardı şimdi paylaşmaya.
uyuyamayıp gelemez miyim la çevrimdışı çapkınBu iyi geceler diyenleri gecenin 2 sinde 3 ünde online görürsem görüşürüz
İzmitte sekada 3-4 e kadar çalışan yerler var kriz tutarsa 20 dk sakaryadan bilgin olsunYani bu saatte aramak ütopik tabi bi umut işte
Sağ olasın valla ist'de 2 tane mekanım var nargile icin ama burda pek düzgün bi yer bulamadım en kisa zamanda tecrübe ederim dediğin yerleri
vıdeoyu ızle usttekıuyuyamayıp gelemez miyim la çevrimdışı çapkın![]()
![]()
böyle videolara karnım tok anam aasfafafafvıdeoyu ızle usttekı
sonra ben neden yolda yuvarlanıyorumböyle videolara karnım tok anam aasfafafaf
Şaka bi yana yatmadan yediydim ben
Nnolamazzzzzuyuyamayıp gelemez miyim la çevrimdışı çapkın![]()
![]()
Bunlar güzel bilgilerİzmitte sekada 3-4 e kadar çalışan yerler var kriz tutarsa 20 dk sakaryadan bilgin olsun![]()
yav işe başlıyım alıcam bi bisiklet gidecek bu kilolarsonra ben neden yolda yuvarlanıyorum
hı hı tabı canımmmyav işe başlıyım alıcam bi bisiklet gidecek bu kilolar
Sen yine zayıf adamsın bende felaket kilo var.yav işe başlıyım alıcam bi bisiklet gidecek bu kilolar
Adam ünlü oldu spor gazetesi
sende yanak var bende yok o yüzden öyle geliyor sana, benim bütün kilo göbekte toplandıSen yine zayıf adamsın bende felaket kilo var.
hı hı tabı canımmm![]()
NET YALANSen yine zayıf adamsın bende felaket kilo var.
Ya bırak allaha aşkına kocaman göbek ve gıdım var.NET YALAN
skldm napım be hacım.yarın ıste var ama uyku yok ıcımde bır okuz oturmus gıbı hıssedıyorumsende yanak var bende yok o yüzden öyle geliyor sana, benim bütün kilo göbekte toplandı
sen nabion bu saatte![]()