Prize bağlı yaşıyoruzBen şarjım bittiği an devrilirim ya nası uyuyamıyonuz

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prize bağlı yaşıyoruzBen şarjım bittiği an devrilirim ya nası uyuyamıyonuz
Ben şarjım bittiği an devrilirim ya nası uyuyamıyonuz
Etme eyleme sen bırakmış adamsınlan bende babamın sigaradan araklamaya gidecem nerdeyse
Yok beya neylen alacak Porsche'yi Erol abi.Bir de porsche panemera aldı diyolar bu emmi için![]()
Ailecek genel olarak saygı sevgi görürüz zaten kibarda bi aileyiz ama bilemedim. Yok bi helal süt emmiş aklı başında olan bi kız anlamadım gitti.
Çapkınlık yoooookbende aylık 35bin dolar gelire sahip olsam evli mutlu çocuklu olsam üstüne çapkınlık yapacak lükslerim olsa bende devrilir uyurum![]()
Etme eyleme sen bırakmış adamsınbende bi ara bırakacaktım güya ama ı ıh olmuyo
Hiç belli olmaz böyle sessiz sakin görünümlü insanlardan korkacaksınYok beya neylen alacak Porsche'yi Erol abi.
Valla eğer birbirimizi seversek 18 e girer girmez basarım nikahı.olm napacan evlenecen mi![]()
onlar daha akıllanmadı sen bekle hele bıraz daha. olanları benım gıbıler buldumu kapıyor kalanlarında aklı basına gelıyor o tur ıt kopuktan zarar gore gore. ınan bana senın yasındakı hatunların ve yanlıs anlama senınde oyle yasınız daha cok genc gerıye donup baktıgımda o zamanlar olan kız arklarımdan ayrıldıgımda nasıl uzulmustum bır bılsen sımdı bakıyorumda guluyorum senınkı daha ıyı derslerıne hayatına odaklan senıde kımse uzemesın.Ailecek genel olarak saygı sevgi görürüz zaten kibarda bi aileyiz ama bilemedim. Yok bi helal süt emmiş aklı başında olan bi kız anlamadım gitti.
Abi zaten 250tl ye normal takım alınıyor elektronik ile uğraşacağıma normal nargile içerimiki üç haftadır nargileye de gidemiyoz ondan oldu galiba, o değil azönce elektronik nargile muhabbetini okudum o konuyla ilgili ayrıca rahatsız etcem seni. geçen burda bi tanıdıkta gördüm bende 170 liraya mı ne almış muazzam hosuma gitti
aminlan bende babamın sigaradan araklamaya gidecem nerdeyse
he valla ya.... var bişiler Hayır çıksın inşallah...
Sırf youtube ile nasıl o kadar para kazansın ki zaten adamın kümes kadar yeri var anca çıkarıyordur masrafını.Hiç belli olmaz böyle sessiz sakin görünümlü insanlardan korkacaksın![]()
Valla eğer birbirimizi seversek 18 e girer girmez basarım nikahı.
Şarjım %15 bak![]()
senı tekrardan sevdım. ayrıca o elektronık muhabbetını yapan ben oluyorum 170 e alanda benım hayırdır sen genemı bozulsun aramızbende aylık 35bin dolar gelire sahip olsam evli mutlu çocuklu olsam üstüne çapkınlık yapacak lükslerim olsa bende devrilir uyurum![]()
YouTube de ünlü olunca musteriside artmıştır , onuda göz önünde bulundurmak lazımSırf youtube ile nasıl o kadar para kazansın ki zaten adamın kümes kadar yeri var anca çıkarıyordur masrafını.
Bilemiyorum ceyhunSırf youtube ile nasıl o kadar para kazansın ki zaten adamın kümes kadar yeri var anca çıkarıyordur masrafını.
senı tekrardan sevdım. ayrıca o elektronık muhabbetını yapan ben oluyorum 170 e alanda benım hayırdır sen genemı bozulsun aramız![]()