Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etme eyleme sen bırakmış adamsın :D bende bi ara bırakacaktım güya ama ı ıh olmuyo

iki üç haftadır nargileye de gidemiyoz ondan oldu galiba, o değil azönce elektronik nargile muhabbetini okudum o konuyla ilgili ayrıca rahatsız etcem seni. geçen burda bi tanıdıkta gördüm bende 170 liraya mı ne almış muazzam hosuma gitti

Ailecek genel olarak saygı sevgi görürüz zaten kibarda bi aileyiz ama bilemedim. Yok bi helal süt emmiş aklı başında olan bi kız anlamadım gitti.
onlar daha akıllanmadı sen bekle hele bıraz daha. olanları benım gıbıler buldumu kapıyor kalanlarında aklı basına gelıyor o tur ıt kopuktan zarar gore gore. ınan bana senın yasındakı hatunların ve yanlıs anlama senınde oyle yasınız daha cok genc gerıye donup baktıgımda o zamanlar olan kız arklarımdan ayrıldıgımda nasıl uzulmustum bır bılsen sımdı bakıyorumda guluyorum senınkı daha ıyı derslerıne hayatına odaklan senıde kımse uzemesın.

iki üç haftadır nargileye de gidemiyoz ondan oldu galiba, o değil azönce elektronik nargile muhabbetini okudum o konuyla ilgili ayrıca rahatsız etcem seni. geçen burda bi tanıdıkta gördüm bende 170 liraya mı ne almış muazzam hosuma gitti
Abi zaten 250tl ye normal takım alınıyor elektronik ile uğraşacağıma normal nargile içerim

Valla eğer birbirimizi seversek 18 e girer girmez basarım nikahı.

yavaş gel aslanım, o yaşlarda sevgili olup evlenen orhan amcan gibi çiftler çok az, nadiren. Onlarda zaten üniversite hayatlarında vs farklı çapkınlıklar yapmış sonra geri dönmüşler falan anca öyle :p

18-26 yaş arası fikirlerin evrim geçirdiği dönem. Her şey olabilir :)) En büyük yanlışlar da o dönemde yapılır

bu videoyu hatırlıyosun lan geçende attım :D cevap verebilrisin asfasdf

bunu sen istedin ayrıca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...