Ne gibi bi haber bekliyosun?Yarın güzel haberler bekliyoruz reyiz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne gibi bi haber bekliyosun?Yarın güzel haberler bekliyoruz reyiz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi görüşürüz.HADİ İYİ GECELER BEYLER ORHAN'IN ŞARJI BİTTİ BİTECEK
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ![]()
Valla ben daha duruyom.
Hakanin yuzune dustu telefon bayildi herhalde bende yavastan kacar iyi geceler ceyhuncum ve hakancigimValla ben daha duruyom.
Görüşürüz iyi geceler abiHakanin yuzune dustu telefon bayildi herhalde bende yavastan kacar iyi geceler ceyhuncum ve hakancigim![]()
Dün akşam nolmuş ya bi yerde adımız geçmiş. Abi vallah ben bilmiyor öyle şeyler siz benm hakkımı da tepe tepe kullanın@EmreKRC Gelmez
valla hacı zor işler, palyaço lazım oluyodu deli gibi arıyoduk, ben o kostümün içine girmem diyo herkes e zaten kostümü giyince tanınmaz hale geliyosun2 saatlik animasyon vs doğum günü için 100 lira güzel para
))
Hakanin yuzune dustu telefon bayildi herhalde bende yavastan kacar iyi geceler ceyhuncum ve hakancigim![]()
Günaydın millet
Dün akşam nolmuş ya bi yerde adımız geçmiş. Abi vallah ben bilmiyor öyle şeyler siz benm hakkımı da tepe tepe kullanın![]()
Günaydın beyler. Bugün büyük gün bende bile heycan var![]()
Hazırlanmaya başladı heralde uğramadı daha foruma@maximaorhan Orhan görüyosun dimi forum bi heyecanlıforumcak arkandayız asdfadf
Hazırlanmaya başladı heralde uğramadı daha foruma![]()
Nargile falan da diyip heyecanını gidermek için konuyu değiştirmeye de çalışmış, gözümden kaçmadıOlabilir valla adam geceden uykusuz sabaha kadar heyecandan uyuyamadı![]()
orhan sen neler yazmışsın gece yahuAYNEN ORHAN'A ÇAKMAK LAZIM ÇOK HIZLI GİDİYO
EFSANE GAZA GELDİM EVE NARGİLE ALIRSAM ŞAŞIRMAYIN HE
orhan sen neler yazmışsın gece yahu![]()