Tekrar geri bekliyoruz ama hocam.Ben de bir suredim forumda olmayacagim kendinize iyi bakin kardeslerim ve benden yaş olarak buyuk beyefendiler.Hakkim varsa helal olsun.Sizde helal ediniz hakkinizi.Allaha emanet
Tekrar geri bekliyoruz ama hocam.Ben de bir suredim forumda olmayacagim kendinize iyi bakin kardeslerim ve benden yaş olarak buyuk beyefendiler.Hakkim varsa helal olsun.Sizde helal ediniz hakkinizi.Allaha emanet
Hocam niye canınızı sıkıyorsunuz ki ? Sinirlenmeye gerek var mı ? Takmayın kafaya boş verin
Hocam niye canınızı sıkıyorsunuz ki ? Sinirlenmeye gerek var mı ? Takmayın kafaya boş verin![]()
Eee o zaman ? Ciddiye alıp can sıkacak bir mevzu yok ortada. Gerekli kişiler gerekeni yaparlar elbet. Sabrınızı taşırmamaya çalışın yeter ki.ben sakinim sıkıntı yok abi. Hikmette beni biliyor ozanda
Aleyküm selam hocam. Türkü dinliyorum bu saatte iyi gidiyor. Sizler ?Sa beyler napıyonuz?
Allah iyilik, güzellik versin inşaallah.iş güç. hamdolsun
E sükur valla nolsun işte oturuyoruz.Aleyküm selam hocam. Türkü dinliyorum bu saatte iyi gidiyor. Sizler ?
Arrival diye bi film vardı, sınavlardan dolayı gidememiştim onu izliyorum, tavsiye ederim.Sa beyler napıyonuz?
Arrival cok fazla eleştiri yedi diye gitmemiştim izlenir mi?Arrival diye bi film vardı, sınavlardan dolayı gidememiştim onu izliyorum, tavsiye ederim.
Ben gittim ona ya valla biraz beyin mıcıklıyor gibi geldi bana peder zaten filmin yarısında uyuya kaldı.Arrival diye bi film vardı, sınavlardan dolayı gidememiştim onu izliyorum, tavsiye ederim.
Ben pek tavsiye etmiyorum yani en azından aksiyon filmlerini falan seviyorsan pek iş yapmaz senin için. Birde ben vurdulu kırdılı diye girdim farklı bisey ile karşılastığım içinde böyle düşünüyor olabilirim.Arrival cok fazla eleştiri yedi diye gitmemiştim izlenir mi?