Nasılsınız forumdaşlarım. Son 25 sayfanın verniş olduğu heyecanla.
biraz dandik ama iş görür herhalde. Kardeşime almıştık götürüyo. Ama ben beğenmiyorum.http://www.hepsiburada.com/case-4u-u8-beyaz-ios-ve-android-uyumlu-akilli-saat-p-TELAKLCASE4UU8BYZ
Bu alınır mı??? İş görür mü???
tadında bırakıp gıtcem zaten gerı sayımdayımNasılsınız forumdaşlarım. Son 25 sayfanın verniş olduğu heyecanla.
verımmı ben sana bedavahttp://www.hepsiburada.com/case-4u-u8-beyaz-ios-ve-android-uyumlu-akilli-saat-p-TELAKLCASE4UU8BYZ
Bu alınır mı??? İş görür mü???
Aldın ve pişmansın galibaverımmı ben sana bedava
yanı tertemız kosede duruyor ılk hatun almıs ucuz deneyeyım dıye bır akıllı saatten cok bıldırım bakıyorsun ondada 1 gun anca gıdıyor sarjı bırde androıd 6.01 ıle calısması ımkansız neredeyse o yuzden attım cekmeceye verebılırım vallaAldın ve pişmansın galiba![]()
Hakan abinin ifşasi
Hakan abinin ifşasi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saçlarımı böyle taramam yav![]()
sen hakan abinin fotosunu gördün mü hiç?Hakan abinin ifşasi
Evet gordum , önceki sayfalarda Halil Sezai ile fotoğrafı vardısen hakan abinin fotosunu gördün mü hiç?![]()
orhan degıl o saklanmıosen hakan abinin fotosunu gördün mü hiç?![]()
sen bayaa takip ediyomuşsun da yazmıyomuşsun beEvet gordum , önceki sayfalarda Halil Sezai ile fotoğrafı vardı
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapa kullanılarak gönderildi
Evet çok sıkı takipciydim mesela Ali efe surekli notlarını yazıyordu , Ceyhun Kar tutmaz - tatil olmaz diyordu , Yasin abi vardi Orhan abinin gerçek adının Orhan olmadığını söylemişti falan aklıma gelenler bunlarsen bayaa takip ediyomuşsun da yazmıyomuşsun be![]()
ilk zamanlar bende öyleydim son 1, 2 aydır açıldım.Evet çok sıkı takipciydim mesela Ali efe surekli notlarını yazıyordu , Ceyhun Kar tutmaz - tatil olmaz diyordu , Yasin abi vardi Orhan abinin gerçek adının Orhan olmadığını söylemişti falan aklıma gelenler bunlar