yok bugun degısıklık olacakmı ona gore ayrılcam demıstım zaten herhangı bır degısıklıkde yok 1000 olsun zırvede bırakcam hacımnereye gidiyon la banlandın mı yoksa
yok bugun degısıklık olacakmı ona gore ayrılcam demıstım zaten herhangı bır degısıklıkde yok 1000 olsun zırvede bırakcam hacımnereye gidiyon la banlandın mı yoksa
yok bugun degısıklık olacakmı ona gore ayrılcam demıstım zaten herhangı bır degısıklıkde yok 1000 olsun zırvede bırakcam hacım
Gitme be abi kal işte.yok bugun degısıklık olacakmı ona gore ayrılcam demıstım zaten herhangı bır degısıklıkde yok 1000 olsun zırvede bırakcam hacım
son sakasını yaptıaz sonraki caps ile ilgili küfredecek arkadaşlardan özür diliyorum ama çok içimden geldi be.
![]()
bır yere gıttım yok numaram var zaten sızlerde berker abıde haklıydı dun 3 kısı daha gıttı anlayabılıyorum abı baktın olmuyor bakmayacan kısacaGitme be abi kal işte.
bır yere gıttım yok numaram var zaten sızlerde berker abıde haklıydı dun 3 kısı daha gıttı anlayabılıyorum abı baktın olmuyor bakmayacan kısaca![]()
yaparız abi hepimiz. Numarasıda var gerekirse normalden de ararız no problem.gece 4te 5te whatsapptan yazar arar dürter kaldırım sapıklık yaparım olom sana
yaparız abi hepimiz. Numarasıda var gerekirse normalden de ararız no problem.
geri geleceksin @pulusoglu abi geleceksin öyle biyere gitmek yok.@pulusoglu bittin olom sen yok öle gitmek![]()
Yap hacım nolcak canın sagolsun.Buradakı arkadasların hepsının ısmını soylemeyecem onlar bılıyorlar kendılerını kopacak degılım hepsınden. numaram var gereklı kısılerde her zamanda kapım acık. ama dun ben teklıfımı sundum kayıt olunurken telefon numarası yada tc kımlık no uzerınden kayıt alan sıte daha once gordum buradada uygulamaya gecılebılırdı. yada kendım olmamak kaydı ıle burada zamanının tamamını olmasa bıle edıtorlerden 6 kat fazla forumla ılgılenen uslubu duzgun arkadaslarımıza moderatorluk verılseydı de kabulumdu daha baska fıkırlerım vardı ama burada dıle getırmek ıstemıyorum sonucta herkesın kafası calısıyor ıp ban atılamıyor napalım dıye ben burada kımseyı cekmek zorunda degılım. adam bana ozelden agzını acıp kufredecek butun forumu kendı bahcesı edasıyla onune gelene laf edıp hakaretler yagdıracak ama ben ertesı gunu bekleyecem gıtmesı ıcın. burada kımseyı suclamıyorum elbette kendı ısı var berkının haklı ama bır elın nesı var ıkı elın sesı var gıbı el bırlıgı ıle kurtarabılırdık olmadı. bu dedıklerımın benzerı otopark ıcınde gecerlı. kendı calısanlarından bırı kendı agzı ıle soledı bakın bır sıkıntı var acıklama gelecek dıye kımse tarafından ıplenmıyoruz. hos kımse benı umursamak zorunda degıl sonucta bız burada para vermıyoruz ama belırlı bır derecede foruma onem ve elınden geldıgınce destek veren ınsanların bu sekılde goz ardı edılmesı hos degıl. soz verdıgım gıbı 1000 e ulastıgını gormek ıstıyorum yalan degıl ulastıgı zamanda bende forumu bırakıyorum . gıtmeden once helallık ısteyecegım ınsanlar var onlara ayrıca ozelden ulasacagım.gece 4te 5te whatsapptan yazar arar dürter kaldırım sapıklık yaparım olom sana
Yap hacım nolcak canın sagolsun.Buradakı arkadasların hepsının ısmını soylemeyecem onlar bılıyorlar kendılerını kopacak degılım hepsınden. numaram var gereklı kısılerde her zamanda kapım acık. ama dun ben teklıfımı sundum kayıt olunurken telefon numarası yada tc kımlık no uzerınden kayıt alan sıte daha once gordum buradada uygulamaya gecılebılırdı. yada kendım olmamak kaydı ıle burada zamanının tamamını olmasa bıle edıtorlerden 6 kat fazla forumla ılgılenen uslubu duzgun arkadaslarımıza moderatorluk verılseydı de kabulumdu daha baska fıkırlerım vardı ama burada dıle getırmek ıstemıyorum sonucta herkesın kafası calısıyor ıp ban atılamıyor napalım dıye ben burada kımseyı cekmek zorunda degılım. adam bana ozelden agzını acıp kufredecek butun forumu kendı bahcesı edasıyla onune gelene laf edıp hakaretler yagdıracak ama ben ertesı gunu bekleyecem gıtmesı ıcın. burada kımseyı suclamıyorum elbette kendı ısı var berkının haklı ama bır elın nesı var ıkı elın sesı var gıbı el bırlıgı ıle kurtarabılırdık olmadı. bu dedıklerımın benzerı otopark ıcınde gecerlı. kendı calısanlarından bırı kendı agzı ıle soledı bakın bır sıkıntı var acıklama gelecek dıye kımse tarafından ıplenmıyoruz. hos kımse benı umursamak zorunda degıl sonucta bız burada para vermıyoruz ama belırlı bır derecede foruma onem ve elınden geldıgınce destek veren ınsanların bu sekılde goz ardı edılmesı hos degıl. soz verdıgım gıbı 1000 e ulastıgını gormek ıstıyorum yalan degıl ulastıgı zamanda bende forumu bırakıyorum . gıtmeden once helallık ısteyecegım ınsanlar var onlara ayrıca ozelden ulasacagım.
Yap hacım nolcak canın sagolsun.Buradakı arkadasların hepsının ısmını soylemeyecem onlar bılıyorlar kendılerını kopacak degılım hepsınden. numaram var gereklı kısılerde her zamanda kapım acık. ama dun ben teklıfımı sundum kayıt olunurken telefon numarası yada tc kımlık no uzerınden kayıt alan sıte daha once gordum buradada uygulamaya gecılebılırdı. yada kendım olmamak kaydı ıle burada zamanının tamamını olmasa bıle edıtorlerden 6 kat fazla forumla ılgılenen uslubu duzgun arkadaslarımıza moderatorluk verılseydı de kabulumdu daha baska fıkırlerım vardı ama burada dıle getırmek ıstemıyorum sonucta herkesın kafası calısıyor ıp ban atılamıyor napalım dıye ben burada kımseyı cekmek zorunda degılım. adam bana ozelden agzını acıp kufredecek butun forumu kendı bahcesı edasıyla onune gelene laf edıp hakaretler yagdıracak ama ben ertesı gunu bekleyecem gıtmesı ıcın. burada kımseyı suclamıyorum elbette kendı ısı var berkının haklı ama bır elın nesı var ıkı elın sesı var gıbı el bırlıgı ıle kurtarabılırdık olmadı. bu dedıklerımın benzerı otopark ıcınde gecerlı. kendı calısanlarından bırı kendı agzı ıle soledı bakın bır sıkıntı var acıklama gelecek dıye kımse tarafından ıplenmıyoruz. hos kımse benı umursamak zorunda degıl sonucta bız burada para vermıyoruz ama belırlı bır derecede foruma onem ve elınden geldıgınce destek veren ınsanların bu sekılde goz ardı edılmesı hos degıl. soz verdıgım gıbı 1000 e ulastıgını gormek ıstıyorum yalan degıl ulastıgı zamanda bende forumu bırakıyorum . gıtmeden once helallık ısteyecegım ınsanlar var onlara ayrıca ozelden ulasacagım.
Hani abi daha gelmedi sabahtan beri. Demekki önüne geçiliyormuş.Forumdan birine yetki verseler bunlar olmayacak, olsa bile daha kısa zamanda müdahale edileceği icin cok sorun olmaz. Berkin de dedi bunu yapan bir kişi işte banladıkça gelecek
hıkmet hemen sonra gelmıyor bır kac gun bekleHani abi daha gelmedi sabahtan beri. Demekki önüne geçiliyormuş.
Hic gelmeyecek mi saniyosunHani abi daha gelmedi sabahtan beri. Demekki önüne geçiliyormuş.