Golf 6 1.6 dizel fiyat önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omercanyumusakk

Elit Apaçi
104
İyi gunler bir tanidigimda golf 6 1.6 dizel manuel trendline 70.000 km de hatasiz boyasiz degisensiz tramersiz cok temiz bir arac var satmayi dusunuyorlar sizce fiyat ne olmali fiyati yazdiktan sonra burayada koyacam forumdan birisine gitmesini isterim okadar temiz bir arac fiyati ederi nedir asagi yukari

İyi gunler bir tanidigimda golf 6 1.6 dizel manuel trendline 70.000 km de hatasiz boyasiz degisensiz tramersiz cok temiz bir arac var satmayi dusunuyorlar sizce fiyat ne olmali fiyati yazdiktan sonra burayada koyacam forumdan birisine gitmesini isterim okadar temiz bir arac fiyati ederi nedir asagi yukari
Hocam 58 ile 54 arası bi fiyata gider. 54 altı veren ölücü olur. Benim tavsiyem 56.500'e koyun 55'e verin.

57 ne yav?Biz 85000 de Golf 6 mızı 57 ye verdik.Bi de tdi dsg highline.

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Arabanın ederi 55-56 arası ama biraz pazarlık payı da koymak lazım. 57 civarı koysalar pazarlıkla 55-56'ya satarlar.

Son düzenleme:
Boşuna dememişler ev alma Volkswagen al diye. Araba her saniye değerleniyor mübarek :p:D.
Panpa sana yemin ediyorum 48 e aldım şuan 56 ediyor aynı temizlikte olanları :D comfortline paket 3 parça boya 1 parça değişenli km de 126 binde bizimkinin :D benzeri kondisyonda olanlara 56 demeye başladılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...