Golf 6 harcamalar ve soru başlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kadar oynanırsa Golf'ün dikiş tutmayacağını düşünüyorum. 1 yıl içerisinde elden çıkarırsın diye tahmin ediyorum.

Kapı ayarını kaportacılar yapar.

Farların uzunlarına kör eden led takarsan başın trafikte biriyle belaya girebilir. Herkes küfür edip çekilmeyebilir. İşin acı tarafı, %100 hak etmiş olursun. :) Onun yerine kısalardaki gibi uzunlara da Nightbreaker veya XtremeVision (artık hangisinde uygun ebat bulursan) almanı öneririm.

Yalnız yanlış anlamazsan abi bir sorum olacak. Bu kadar uğraş istediği ve senin bundan keyif aldığın için mi ''hayatımın en doğru kararı'' dedin yoksa başka bir sebebi var mı??

150 lik Golf dediğin, bu Act li olanlar değil mi? Golf 7 yani...
Cık, olmaz... onlar düzü buldumu iyi yardırıyor... araç hem daha hafif.. ama ben kendi Golf 6 tsi ıma bir gecelik racechip takmıştım... özellikle alt devirlerde fark yaratmıştı...hemen daha yüksek tork anlaşılıyordu..

Bunlardaki turbo çok küçük ve intercooler olmadığından üst devirleri canlandıracak bir kazanım zor gibi.. ama denemek lazım.. yinede çok kasmayın, ufaktan, ince ince güç artışı olsa yeter

@kerpetenemir kanka k03 turbo, valeo intercooler ve komple tek susturuculu egzoz ve sport katalizörle bu işi sence ne kadara yaptırırım, min 200 hp olur gibi geliyor bana araba, 160 lık motorda k03 varmış, geriye kalan aynı, stage 1 200 oluyor onlar sağlıklı.

@kerpetenemir kanka k03 turbo, valeo intercooler ve komple tek susturuculu egzoz ve sport katalizörle bu işi sence ne kadara yaptırırım, min 200 hp olur gibi geliyor bana araba, 160 lık motorda k03 varmış, geriye kalan aynı, stage 1 200 oluyor onlar sağlıklı.
knka k03 turbo orjin bulursan manifolduyla 1500-2000 tl arasında , manifoltsuz 1000 civarı bişeydir manifoltsuz alırsanda eğer uyumluysa direk takarsın uyumlu değilsede egzozcuda araya flanş falan yaptırcan ama bizim 1.7ye bile uyduruyolar :ADF:ASDF , valeo intercooler yerine custom intercooler öneririm , egzoz sistemide ülkede millet ses için uğraşıyo ama cidden işinin ehli birinde yaptırman lazım x pipemı y pipemı h pipemı ne yaptırcan bunları bilmen lazım sadece spor egzoz takınca bişey olmuyor

k03 yerine turbonun salyagozu iyiyse ege turboya gönder içini büyütsünler turbo dedinmi birtek ege turboya güven olur başka hiçkimseye elletme turbonun sök ege turbo hybridlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...