HABER Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 ve Audi TTS'i pistte test ettik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ctanguner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ctanguner

Panpa
356
İstanbulPark Pist Günleri’nde hem Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3‘ün, hem de Audi TTS‘in sınırlarını zorladık! Zeynep yan koltukta G kuvvetini hissetti ve kahkahalarına engel olamadı! Bu videoyu izlemek de, en az TTS’i kullanmak kadar keyifli!

Not: Detaylı Audi TTS testi için takipte kalın!

Read the whole post here.

Lastikleri gündelik hayatta kullanan biri olarak beğenmiyorum ama pistte gerçekten iyi iş çıkartıyormuş, iyi asfaltı seven ve çok iyi tutan, kötü asfaltı hiç sevmeyen bir lastik olarak nitelendirebiliriz. Biraz geç ısınıyor, sıkıntısı o.

Özellikle ilk virajdaki direksiyon açısı ve arabanın apexi kesemiyor olması, ne kadar kafadan kaydığının göstergesi. Ama bu sayede 11. virajı 200 ile korkmadan dönebiliyorsun.
Yalnız 3. seans sonrası lastikten parça kopmadıysa çok iyi. Ama en azından 3 seans sonrasında düz yolda giderken aracın sağa çekiyor olmasını beklerim.

Lastikleri gündelik hayatta kullanan biri olarak beğenmiyorum ama pistte gerçekten iyi iş çıkartıyormuş, iyi asfaltı seven ve çok iyi tutan, kötü asfaltı hiç sevmeyen bir lastik olarak nitelendirebiliriz. Biraz geç ısınıyor, sıkıntısı o.

hocam senin deneyimini ve yorumunu gördükten sonra keşke benim alfa için de uygun ebatta asymmetric 3 olsaydı diye düşünmedim dersem yalan olur : )

Son düzenleme: