Falken hiç kullanmadım ama kullananlardan fiyatına göre fena olmadığını, iyi iş çıkarabildiğini duymuştum. Ama yine de 4 yeni lastik iyidir. Ferrari de kullansan lastikten daha önemli bir şey yok. Paranın yettiği en iyi lastiği almak gerek. Debica'yı da hiç duymadımehe ehe hızlanmak istiyoruz bizÖn falkenler iyi de arka debica mıdır her neyse leşşşşşşşş sıcak asfaltta hamur dağıldı haftasonu
3 kanallıdan memnun musunuz ? Ben pek memnun olanı duymadım.Bizdeki egplerim hepsi 3 kanal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falken hiç kullanmadım ama kullananlardan fiyatına göre fena olmadığını, iyi iş çıkarabildiğini duymuştum. Ama yine de 4 yeni lastik iyidir. Ferrari de kullansan lastikten daha önemli bir şey yok. Paranın yettiği en iyi lastiği almak gerek. Debica'yı da hiç duymadım![]()
Ee tanesi o kadar olunca yapacak bir şey yok. Ne kadar ekmek o kadar köftetanesi 110 120 liralıklardan debica, reziiillllll bişi....... egp ile ilgili kötü yorum duymadım hiç ama bakalım
Fren mesafesi mi hocam ?Egp sıcak kuru havada kötü yüzünü yine gösterdi bana
aynen öyleEe tanesi o kadar olunca yapacak bir şey yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte![]()
3 kanallıdan memnun musunuz ? Ben pek memnun olanı duymadım.
Ee fiyatlar artıyor maalesef. Artık vasat lastikleri bile uygun yollu almak kolay olmayabiliyor.aynen öyleO değil de barum bile olmuş 200 lira
aynen öyleO değil de barum bile olmuş 200 lira
Ee fiyatlar artıyor maalesef. Artık vasat lastikleri bile uygun yollu almak kolay olmayabiliyor.
He sen öyle diyorsun. Doğrudur, bir kaç tane goodyear bayisi falan var genellikle oralarda bulunuyor 4 kanallı olanı. Bizim buradaki sanayide de hep 3 kanallılar mevcut.Abi ben sanayideyimLastik tarafında 4 kanal yok
Hee uçtu ya 205 55 16 pc5 leri 300 e veriyoruz şu an
sen lastikçiye mi girdin yav
Abi 18 inç için ne dersin??Vallahi ben de daha çok 16'lık ebatlarda deneyimliyim. Biraz da 17'lik jantlardaki lastikleri takip ediyorum. Onun haricindeki ebatlarda yabancıyım. Şimdi lastiklerin markaları modeli aynı olsa da ebat farklı olunca aynı başarıyı gösteremeyebiliyor o yüzden ayrı ayrı araştırmak gerek. Allah'ın izniyle lastikleri bir taktır ondan sonra memnun kalırsın diye umuyorum. Özellikle benzinli ve atmosferik motorlu araçlara egp'ı daha çok öneriyorum hızlanma isteğinden dolayı. Pc5 biraz hantal bu mevzuda ama dizelin torku çok olunca fazla sırıtmıyor. Deneyimlerini merakla bekliyorum.
Yan taraf lastikçi abi tek dükkan hem servis hem lastik
Vallahi pc5 kullanıyorum ama kurudaki yol tutuş konusunda biraz daha iyi olması yanında hiç bir artısı yok egp lastiğinden ki bana pc5'in de tutuşu yetmediği için şuan benim açımdan pc5'in pek bir esprisi kalmamış oluyor.sorma ya, continentali aradım continental ve barum fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum dedim, 200 lira barum 285 pc5 dedi. barum kaç lire diyorum 200 diyo. Dedim o pc5 olan değil miydi asdfasdfa
Abi 18 inç için ne dersin??