Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde kullanın inşaallah. Şuan için egp'dan alıp pc5'e katmak istediğim tek özellik yuvarlanma direncinin düşüklüğü olurdu sanırım. Dizel bir araç kullandığım için yakıt tüketimine dair etkisi pek mühim değil ama ilk kalkış ve ara hızlanmalarda yuvarlanma direncinin farkını insan hissedebiliyor. Tabii iki lastiği de kullanmış birisi bu farkı hisseder, yoksa pc5'in yuvarlanma direnci gayet iyi gelir.
Sizin conti'lerde hayırlı olsun hocam, Conti pc5'te her görevi yerine getirebilen nadir lastiklerden. Ben ultragrip 9'ları söküp EGP'leri taktım öyle aman aman yumuşama hissetmedim ama UG9'larda kışlık olmasına rağmen acayip yumuşak ve konforlu bi lastik. Hani araç sertleşti diyemem ama yumuşama varsada çok çok hafif seviyede. Benim aracım Astra H . Direksiyon tam elektrikli değil. Servo direksiyonu var ve diğer araçların direksiyonuna göre sert bir direksiyon.. Sert hamurlu lastikler takınca direksiyon daha da sertleşiyor. Ben aracımda 18 jantta kullandım 16 jantta kullandım. Direksiyonda en hafif hissettiren EGP ve UG9 oldu. Geçen yaz aracımda 225 40 18 Kumho KU 31 lastikler takılıydı bazen alçak bir kaldırıma çıkıp parketmem gerekebiliyor, Kumholarla kaldırıma çıkıp parkederken araç sanki duvara çarpmış gibi oluyordu, UG9 ve EGP'lerle tam tersi yumaşacık bir his ve çıktığını anlamıyorsun

Onun dışında kuzenimin aracı C4 B7. Biraz sert bir araç. EGP'leri takınca o aracı çok zorladığını söyledi, yol tutuşun iyi olduğunu ve sert olan aracının yumuşadığından bahsetti. Umarız balon vs. gibi sorunlarda olmaz. Alacak arkadaşlara EGP öneririm.