Ruh mevzusu kişiden kişiye değişir daha geçen onumde adam dacia logan mcv ile yanladiBugun arkadaşlarla ruh mevzusunu konuşuyorduk işte Alfaların olayı bu almak için hiç bir sebebin yoktur ama hep görmek ve kullanmak istersin.

Ruh mevzusu kişiden kişiye değişir daha geçen onumde adam dacia logan mcv ile yanladiBugun arkadaşlarla ruh mevzusunu konuşuyorduk işte Alfaların olayı bu almak için hiç bir sebebin yoktur ama hep görmek ve kullanmak istersin.
nezih bir muhitte ikamet ediyorsun zannedersemBu arada siyah s class da artık çizgiyi aşıyor bu konuda her yerde var İstanbulda hemde istisnasız.
Maltepede ikamet ediyorum. Fakat bulunduğum sitede bile 2 adet s class var. Maletpeden çıkıyorum e5 her çıkışımda en az 5 tane s class görüyorum. Orda eski mahallem olan kozyatagina geciyorum. Orda da müteahhit ler hep s class a biniyor. Atasehir ve cadde de olan s class Lari söylemiyorum bile. Cadde tarafında yapılan yeni yerlerin müteahhit lerinde zaten s class default olarak geliyor. S class ı olmayan cadde de müteahhit lik yaptirilmiyir herhalde.nezih bir muhitte ikamet ediyorsun zannedersem![]()
Ruh mevzusu kişiden kişiye değişir daha geçen onumde adam dacia logan mcv ile yanladi. Demekki adam bana gore ruhsuz araba da kendine göre bir ruh bulmuş. Herkesin bulduğu ruh kendine. Ruh işine bir nevi tasarım gibidir bence.
Arabada ruh yoktur. His vardır his önemli olan his@motorsinann yanlamayı ruh sanan bir gençlik oluşuyor ne diyorsun bu işe abi.
Hocam ben Haziran'da taşındım Maltepe'den. 3 yılda 1 tane görmedim Maltepe'deMaltepede ikamet ediyorum. Fakat bulunduğum sitede bile 2 adet s class var. Maletpeden çıkıyorum e5 her çıkışımda en az 5 tane s class görüyorum. Orda eski mahallem olan kozyatagina geciyorum. Orda da müteahhit ler hep s class a biniyor. Atasehir ve cadde de olan s class Lari söylemiyorum bile. Cadde tarafında yapılan yeni yerlerin müteahhit lerinde zaten s class default olarak geliyor. S class ı olmayan cadde de müteahhit lik yaptirilmiyir herhalde.
2.0 twinspark alfa 156 kullandığımdan beri ruhları olduklarına inanırım.Arabada ruh yoktur. His vardır his önemli olan his![]()
Bu laf bana ise yanlamayi ruh olarak sanmam. Sadece her arabanın kişiden kişiye göre bir ruhu olduğuna inanırim.@motorsinann yanlamayı ruh sanan bir gençlik oluşuyor ne diyorsun bu işe abi.
Motordandır o2.0 twinspark alfa 156 kullandığımdan beri ruhları olduklarına inanırım.
Bu laf bana ise yanlamayi ruh olarak sanmam. Sadece her arabanın kişiden kişiye göre bir ruhu olduğuna inanırim.
Motordandır o. Ama bazı araçlar varki Mesela Silvia S15 Skyline GTRr34 Dodge Charger R/T 70 Corvette Z6
Diyorum ya HİSHer arabadan beklentinize bağlı o zaman
o motorun sesi,direksiyon,gazın hissi ,kırmızı deri koltuklar,kadranların içindeki ve kafalıklardaki alfa logoları içim geçti az kaldı 2. el alfalara bakacam![]()
-Esp mi, kapanıyormu@motorsinann yanlamayı ruh sanan bir gençlik oluşuyor ne diyorsun bu işe abi.