İnsanlar araçlarında neden gri renk tercih ederler senelerdir anlam veremem.gri araba almak bence onca parayı çöpe atmak gibi gelir
Kimse sizin beyaz arabanıza dönüp bakmaz boşuna pimpiriklik edip kendinizi yormayın.özellikle siyah renkli arabalar olmak üzere kırmızı mavi metalik olan araçları YIKAMASI 15 DAKİKA SİLMESİ 30 DAKİKA etti 45 DAKİKA
lakin 45 dakika aracı kullanmadan sanki hiç yıkamamışsın hele bir de yağmur tiselerde güneş açarsa tanımak ne mümkün.
Fakat "beyaz" renk esli "clear" reklamları gibi "YIKA VE ÇIK" kurulama bile. Hatta 2 ay yıkama yine aynı.
Özellikle benim ve bu sitedeki birçok kullanıcı gibi çizik pimpiriklisiyseniz beyaz hariç diğer renklerde çizikler gün geçtikçe arttıkça çıldırmamak mümkün olmuyor
kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş siz sizinkiyle ben benimkiyle pimpirikleneyimKimse sizin beyaz arabanıza dönüp bakmaz boşuna pimpiriklik edip kendinizi yormayın.
Gri derken gümüş gri mi? Mesala ben genel renkleri tercih ederim; beyaz, siyah, gümüş. Çünkü ikinci elde satması daha kolay ama yeşil, kırmızı, bej, kahverengi almam, mesela Leon'u alor mavi almam![]()