Göstere Göstere Trafik Terörü Yapanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sodalayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sodalayn

Ziyaretçi
Bu cins insanları hergün çeşitli mecralarda (genelde instagram) trafiğe açık ve güpegündüz zamanlarda yanlarken görüyoruz.Bu güruhun farklı türleri var maddi güçlerine göre gruplara ayrılıyorlar.Genelde arabaları bol yetenekleri az oluyor.
Benim merak ettiğim , bu insanların akli dengesinin yerinde olup olmadığı veyahut bu hareketleri gece geç saatte yapmamaları da değil.Benim merak ettiğim bu adamlar bu hareketleri instagrama koyacak cesareti nereden buluyorlar.Hele makas attıkları yada bildiğiniz trafikte yanlamaları falan.Bu tip insanları şikayet etsek bu iş bir yerlere varmaz mı?
Burada hepimiz arabaları seviyoruz.Ama insan hayatını tehlikeye atacak kadar zavallı ve aptalca değil kimse kusura bakmasın

Bildigim kadariyla hala devam ediyorsa whatsapp ihbar hatti var hocam. Aracin plakasi gozukecek sekilde video yahut fotografli gorselle mevkii belirtip sikayette bulunulabiliyor anlik olarak. Artik gerisi yetkililerin isi. Ne derece ise yariyor bilemiyorum burasi Turkiye sonucta.

Bence Maalesef her yerde olduğu gibi para konuşuyor yine ve ya polisler hiç bir şey yapmıyorlar ya da bir iki saat karakolda tutup sertbest bırakıyorlar. Sonrada bir şey olmadığını ve olmayacağını bildikleri için yapmaya devam ediyorlar.

Boş alanda ya da gece saatlerinde insanların arabalarıyla eğlenmelerini çok görmüyorum ama şu da bir gerçek ki makası atan da aynı ...... göstere göstere yanlayan da bunlara derhal çözüm bulunmalı.Benim aklıma gelen hep boş bir arazi açıp hadi eğlenin diyip başlarına polis dikmek.o_OÇünkü eğlencenin dozunu da bilmiyorlar.

Düşük bir cezası vardı hatırlamıyorum şimdi, ödeyip geçiyorlar takmıyorlar. Olay büyürse de hepsinin illa bir amcası dayısı oluyor arayacağı, anladınız siz onu.

Şunu es geçmemek gerek bizim halkta bu enerji var atması lazım TOSFED'e sesleniyorum.EGM trafik şube buna çok yetersiz azıcık halka destek çıkın İskandinavya ülkelerinde mahalle arası halı saha maçı gibi ralli yapıyorlar el kadar çocuk ralliye giriyor trafik cezaları da bir yere kadar

Bildigim kadariyla hala devam ediyorsa whatsapp ihbar hatti var hocam. Aracin plakasi gozukecek sekilde video yahut fotografli gorselle mevkii belirtip sikayette bulunulabiliyor anlik olarak. Artik gerisi yetkililerin isi. Ne derece ise yariyor bilemiyorum burasi Turkiye sonucta.
Abi plakayi gectim heriflerin yuzu gozu ortada bune istir ya anlayamiyorum bide adalet var diye konusurlar memlekette yazik gunah ya illa birileri oluncemi bitecek bu s*refsizler gerci oldurenler de cok oldu polis sehit edenlerde oldu ama yok iste ne bi onlem ne bir bisey

Boş alanda ya da gece saatlerinde insanların arabalarıyla eğlenmelerini çok görmüyorum ama şu da bir gerçek ki makası atan da aynı ...... göstere göstere yanlayan da bunlara derhal çözüm bulunmalı.Benim aklıma gelen hep boş bir arazi açıp hadi eğlenin diyip başlarına polis dikmek.o_OÇünkü eğlencenin dozunu da bilmiyorlar.
Her şehirde kaygan asfalttan yapılmış bomboş bir alan olacak, her zaman açık olacak ve isteyen girip eğlenebilecek, belirli zamanlarda organizasyonlar olacak ve bunlar ücretsiz olacak ki bence her kesim gelsin kendince eğlensin, dubalarla düzenleyeceksin işte slalom yapma, drift yapma falan diye, insanlar stres de atar bu sayede. Bizim gibi petrolheadler de gider, şu anda maganda gibi olanlar da gelir, şöförlükleri artar (hepimizin) ve farkederler ki makasla falan olmuyor bu işler, orada kapar olayı.
Kavga kesin çıkar bi de ondan da polis lazım. Patlayan kesin olur, sen napıyorsun lan diyerek birbirlerine girerler ki devamı feci...

Arabası iyi, yeteneği yok. Ben yıllarca dururken bile spin atabilen karting arabalarıyla olabilecek en kötü koşulda araç kontrolünü öğrendim ama arabam yok. Böyle adamlar emeksiz, zahmetsiz kullanamayacağı şeyleri alabiliyorlar, üzülüyorum.

Şunu es geçmemek gerek bizim halkta bu enerji var atması lazım TOSFED'e sesleniyorum.EGM trafik şube buna çok yetersiz azıcık halka destek çıkın İskandinavya ülkelerinde mahalle arası halı saha maçı gibi ralli yapıyorlar el kadar çocuk ralliye giriyor trafik cezaları da bir yere kadar
Keşke bizde de olsa go kart pistleri bile 3-4 tane ve aşırı pahallı o araçlara göre millet doluyor

Arabası iyi, yeteneği yok. Ben yıllarca dururken bile spin atabilen karting arabalarıyla olabilecek en kötü koşulda araç kontrolünü öğrendim ama arabam yok. Böyle adamlar emeksiz, zahmetsiz kullanamayacağı şeyleri alabiliyorlar, üzülüyorum.
Bak birkaç tofaş kullanan gördüm iyi süren, biri mesela apaçi modifiyeli değil ve yol boşken adam bir yanladı ki pandül atarak yanladı debriyaj bile tokatlamadı ağzım açık izledim adamı, adam gerçekten süper ötesi yanladı ya, pandülü attı viraja bağladı yan yan gitti. Bmw ile onun çeyreğini yapamayan çok gördüm...

Körfez pisti çürüyor ya , İzmirde ne güzel değerlendiriliyor . Burda adamın birine kiraya verdiler anca ensesi kalın birisi gelirde pisti kapatırsa öyle oluyor yoksa hiçbir faaliyet yok ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şehirde kaygan asfalttan yapılmış bomboş bir alan olacak, her zaman açık olacak ve isteyen girip eğlenebilecek, belirli zamanlarda organizasyonlar olacak ve bunlar ücretsiz olacak ki bence her kesim gelsin kendince eğlensin, dubalarla düzenleyeceksin işte slalom yapma, drift yapma falan diye, insanlar stres de atar bu sayede. Bizim gibi petrolheadler de gider, şu anda maganda gibi olanlar da gelir, şöförlükleri artar (hepimizin) ve farkederler ki makasla falan olmuyor bu işler, orada kapar olayı.
Kavga kesin çıkar bi de ondan da polis lazım. Patlayan kesin olur, sen napıyorsun lan diyerek birbirlerine girerler ki devamı feci...
Bence mantıklı hatta randevu ile çalışırsa kavga falanda çıkmaz ama beleş olursa apaciler her saniyesini orada geçirir cüzi bir şeyde olsa olmalı :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bunlara saydırmaktan yoruldum bunlar lastik bitirmekten sıkılmadı arkadaş :mad::mad:. Eğer bu dünyada ilahi adalet varsa onlarda boyların ölçüsünü en sağlamından alacaklardır. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum, hepimiz hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz.

Ben bunlara saydırmaktan yoruldum bunlar lastik bitirmekten sıkılmadı arkadaş :mad::mad:. Eğer bu dünyada ilahi adalet varsa onlarda boyların ölçüsünü en sağlamından alacaklardır. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum, hepimiz hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz.
Aynen oyle yalniz bu tipler unutmayin ki kendileriylede celisirler allahin adi agizlarindan ellerinden tespihler dusmes ama gel gor ki icinden cikilmaz paradoks ve hatalarla dolu bos beyinler...

Abi plakayi gectim heriflerin yuzu gozu ortada bune istir ya anlayamiyorum bide adalet var diye konusurlar memlekette yazik gunah ya illa birileri oluncemi bitecek bu s*refsizler gerci oldurenler de cok oldu polis sehit edenlerde oldu ama yok iste ne bi onlem ne bir bisey
İnsanın değerinin olmadığı ülkelerde bu tarz sorumsuzluklar yapanların cezası maalesef caydırıcı olmuyor. Yurt dışı yurt dışı deyip duruyoruz, adamların bu konularda yasaları belli çünkü insana verilen bir değer var. Tek bir canın nefes alıp vermesi bile kıymetli onlar için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...