Göstere Göstere Trafik Terörü Yapanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sodalayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Körfez pisti çürüyor ya , İzmirde ne güzel değerlendiriliyor . Burda adamın birine kiraya verdiler anca ensesi kalın birisi gelirde pisti kapatırsa öyle oluyor yoksa hiçbir faaliyet yok ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç körfeze gittiniz mi?
asfalt rezalet seyirci için kapalı alan bile yok rüzgardan başım ağrıdı

Hiç körfeze gittiniz mi?
asfalt rezalet seyirci için kapalı alan bile yok rüzgardan başım ağrıdı
Gitmek istiyorum da doğru düzgün etkinlik olmuyor , mareayla çıkacak halimiz yok tabiki izleyici olarak :)

Videolarda fena durmuyordu ama siz kendi gözünüzle gorduyseniz doğrudur hocam ölü yatırım ...

Belediyede orayı yıkıp aqua park yapmayı dusunuyor .

Gitmek istiyorum da doğru düzgün etkinlik olmuyor , mareayla çıkacak halimiz yok tabiki izleyici olarak :)

Videolarda fena durmuyordu ama siz kendi gözünüzle gorduyseniz doğrudur hocam ölü yatırım ...

Belediyede orayı yıkıp aqua park yapmayı dusunuyor .

Yer 10numara ama yeniden yapılması lazım parayı kim verecek f1 pisti yapıldı f1i bıraktık saçma bi ülkeyiz

Aynı arabayı aylardır polise şikayet ediyorum bekli 15. olmuştur.Adam hala etrafta geziyor.İnsanlık,medeniyet kimsenin umrunda değil bu ülkede.Uzun süre de böyle kalır.

Bu cins insanları hergün çeşitli mecralarda (genelde instagram) trafiğe açık ve güpegündüz zamanlarda yanlarken görüyoruz.Bu güruhun farklı türleri var maddi güçlerine göre gruplara ayrılıyorlar.Genelde arabaları bol yetenekleri az oluyor.
Benim merak ettiğim , bu insanların akli dengesinin yerinde olup olmadığı veyahut bu hareketleri gece geç saatte yapmamaları da değil.Benim merak ettiğim bu adamlar bu hareketleri instagrama koyacak cesareti nereden buluyorlar.Hele makas attıkları yada bildiğiniz trafikte yanlamaları falan.Bu tip insanları şikayet etsek bu iş bir yerlere varmaz mı?
Burada hepimiz arabaları seviyoruz.Ama insan hayatını tehlikeye atacak kadar zavallı ve aptalca değil kimse kusura bakmasın
Böyle insanlara insan muamelesi yapmamaları lazım.Birkaç tanesine ciddi bir ceza verilirse (para cezasından bahsetmiyorum)o "aslanlar"ın hepsi yavru kediye döner

Yer 10numara ama yeniden yapılması lazım parayı kim verecek f1 pisti yapıldı f1i bıraktık saçma bi ülkeyiz
Serkan yazıcı f1 i geri getirecek dediler 2.Donemi oldu halen getirmedi , önceki başkanlardan iyi olabilir rallide yeni etaplar açtı fakat daha da iyi faaliyetler yapabilir . Birazda pistin yöneticisinde iş bitiyor . Korfez pistinin Ülkü pistinden eksiği var mı ? Orada bir parkın yönetimine geçilmiş galiba (bildiğim kadarıyla avm-hayvanat bahcesi-lunapark tarzı bir yer in bulunduğu bir park) hem onlar için bir gelir kaynağı hemde halk için eğlenilecek - stres atılacak bir yer .

Belediye başkanı şöyle demişti : İstanbuldan 3-5 zibidi gelip egleniyor cevredekiler rahatsız oluyor vb....
Aslında hemen yakınında yerlesim yeri yok . Dolum tesisleri falan var .

Bak birkaç tofaş kullanan gördüm iyi süren, biri mesela apaçi modifiyeli değil ve yol boşken adam bir yanladı ki pandül atarak yanladı debriyaj bile tokatlamadı ağzım açık izledim adamı, adam gerçekten süper ötesi yanladı ya, pandülü attı viraja bağladı yan yan gitti. Bmw ile onun çeyreğini yapamayan çok gördüm...
Bu arkadaşın yakını galiba. :D
Islakta herkes yapar diyenler olmuş. Kuruda Bmw ile patlayanların yanında, ıslakta Şahine açı verdirecek cesarete sahip adama saygı duymak lazım.

Serkan yazıcı f1 i geri getirecek dediler 2.Donemi oldu halen getirmedi , önceki başkanlardan iyi olabilir rallide yeni etaplar açtı fakat daha da iyi faaliyetler yapabilir . Birazda pistin yöneticisinde iş bitiyor . Korfez pistinin Ülkü pistinden eksiği var mı ? Orada bir parkın yönetimine geçilmiş galiba (bildiğim kadarıyla avm-hayvanat bahcesi-lunapark tarzı bir yer in bulunduğu bir park) hem onlar için bir gelir kaynağı hemde halk için eğlenilecek - stres atılacak bir yer .

Belediye başkanı şöyle demişti : İstanbuldan 3-5 zibidi gelip egleniyor cevredekiler rahatsız oluyor vb....
Aslında hemen yakınında yerlesim yeri yok . Dolum tesisleri falan var .

Yöneticilerimiz malesef kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorlar

Gösteriş için olmasa da trafikte mecbur makas atmak zorunda kalıyorsunuz. Ankara'da özellikle çok fazla. Konya yolunu her gün kullanıyorum. 4 şeritli yol. Bilen bilir 3 şeritteki arabaların hızları hep aynı olur. Sol tarafta 50 km'yi geçmeyen bir yaşlı amcamız olur. Mecburen makas atıyosunuz. Ama makas atmak var, atmak var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...