Göz rahatsızlığı olan bakmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu araç Türkiyede işinin en iyisi olan ustalardan birinde yapılmıştı adını hatırlayamadım şimdi.
Bizim Türk insanının ve Türk ustaların modifiye anlayışına oranla bu araç gerçeketen kaliteli işçilikle modifiye edilmiş hocam belli zaten. Biraz daha zevkli olsalarmış, bu kadar abartılı bir tasarım şekli seçmeselermiş iyiymiş işte.

Son düzenleme:
RCZ olarak kalsaydı en azından karakteri olurdu,hele tipine hele sıfatına...Bu olay bana Richard Hammond'ın eski 911'inin eleştirilmesini aklıma getirdi araç 911 Turbo değil ama iki üç çıkartma 3-5 yüz boyamayla Turbo gibi gözükmesini sağlamakla bayağı sağlam eleştirilmişti.Ondan sonra zenginleşince 991 GT3RS lerden inmese de ismi çıktı bir kerem...:D:p:D

Bu daha mantıklı.:D:D
Bizdede golf'ü golf R a ceviren çok en azından orjinale sadık kalıyorlar . Oem parcalar kullanilarak yapilan modifiyeye açigim ben şahsen .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizdede golf'ü golf R a ceviren çok en azından orjinale sadık kalıyorlar . Oem parcalar kullanilarak yapilan modifiyeye açigim ben şahsen .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En güldüğüm de bu ya. Arabaya bakıyorsun, uçacak kaçacak zannediyorsun, gaza bir basıyor tırtırtır dizel sesi. TDI'a R bodykiti nedir allasen. Bari GTD falan yapmaya kassalar. Gülünç duruma düşüyorlar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...