Küçükken oyuncakların içindekileri merak edip açıp toplayamayanlardansın dimibeyler böyle bir şey var mı? gözlüğe kalın pastayla girdim, iyice içine ettim galiba, akşam birde diş macunu yöntemini deneyeceğim. Şu an doktora git, muayene ol, gözlük yaptır falan uğraşmak istemiyorum zorunda değilsem![]()
Küçükken oyuncakların içindekileri merak edip açıp toplayamayanlardansın dimi
güldümyani topladığım da oldu çöpe attığım da![]()
Elimde bir çerçeve var sadece cam taktırırsın yarım depo benzine veririm.dm den numaranı at istersen beğenirsen kargolarımÇerçeve fiyatları fırlamış, malum döviz2 sene önce 270 liraya aldığım çerçevenin eş değerleri 400-500 lira olmuş
Bir şey sorucam, bu Atasundaki gözlük çerçeveleri kesin orijinal değil mi? 400 liraya Lacoste çerçeve bulabilmek garibime gitti.
Folyonun kırıcılığı gözlüğün numarasını değiştirirBirdahaki gözlük alışımda camını şeffaf folyo kaplamayı düşünüyorum.
Çerçeve fiyatları fırlamış, malum döviz2 sene önce 270 liraya aldığım çerçevenin eş değerleri 400-500 lira olmuş
Bir şey sorucam, bu Atasundaki gözlük çerçeveleri kesin orijinal değil mi? 400 liraya Lacoste çerçeve bulabilmek garibime gitti.
Onu kaptan yaptıhacı sinan abinin arabanın farı mahveden sen misin![]()
Elimde bir çerçeve var sadece cam taktırırsın yarım depo benzine veririm.dm den numaranı at istersen beğenirsen kargolarım
Seramik kaplat sıfır gözlüğe fırça degmedikce bişey olmazDiş macunundan da faili yedik, salı ben bi hastaneye gidem, devlet babanın 70 lira indirimi için.