Karbüratör candır,kandır.Bir de ayarını düzgün yapabilecek usta bulsak çok daha can olacak da.Bakalım işte. Teşekkür ederim yorumunuz için.Sizin aracınıza da Maşallah.Planlarımız arasında yakın bir tanıdığımın sahip olduğu 136L toplama projesi de mevcut.meraba karbüratörlü kardeş maşallah
ben çok toplayıp keyifle binilecek bi araba olarak görmüyorum Favoriti ya, bizimkisi mantık evliliğiKarbüratör candır,kandır.Bir de ayarını düzgün yapabilecek usta bulsak çok daha can olacak da.Bakalım işte. Teşekkür ederim yorumunuz için.Sizin aracınıza da Maşallah.Planlarımız arasında yakın bir tanıdığımın sahip olduğu 136L toplama projesi de mevcut.
Güzel bir birliktelik ama. Bizim toplamayı düşündüğümüz araç kötü sayılabilecek durumda o yüzden daha eli yüzü düzgün bir hale getirmek gibi bir planımız var. Gelecekte hepsini özleyeceğiz, bizimle yaşasınlarben çok toplayıp keyifle binilecek bi araba olarak görmüyorum Favoriti ya, bizimkisi mantık evliliği
Buranın yanına Pioneer EQ6500 ve GM-X904 gider.
Bunlar evde yatan cihazlar,arabaya takılacaklar daha başka olacak,onları da ileteceğim . Bu arada 904 ses kalitesi en iyi olan amfi'lerden bir tanesi gerçektenBuranın yanına Pioneer EQ6500 ve GM-X904 gider.
kilit butonları içe gömülenden değilse kenardan düğümlü ip sokarak açılabiliyor, nerden bildiğimi sormayınMerhabalar, SLX'imizin aküsü bitti. Ve kapılar hiçbir şekilde açılmıyor. Kendi arabamı nasıl çalabilirim, önerileri alalım
Favorim'it sağolsun diyorsun abi . Maalesef araba 95 öncesi olduğu için kapı kilit butonları içe gömülen kare tip...kilit butonları içe gömülenden değilse kenardan düğümlü ip sokarak açılabiliyor, nerden bildiğimi sormayın
var içerde unutup kitlemişliğimiz o zaman bilemedim kilitler öyleyseFavorim'it sağolsun diyorsun abi . Maalesef araba 95 öncesi olduğu için kapı kilit butonları içe gömülen kare tip...
O mekanik anahtar kilitlikleri restorasyon sırasında yenilendi fakat anahtar boşa dönüyor. Akü de aracı restore eden ustanın dükkanının aküsü. Benim aküm onun dükkanında kalmış. Aküsü de bitik çıkınca araba kapıda kitli kaldıAbi nasıl kapı açılmıyor, veya anahtar içeride iken nasıl araç kilitlenebiliyor?
Mekanik anahtarla kapı açılıp kilitlenmiyor mu?
orj hali dışında işlem yapılmadıysa pinpon topuyla açılır. bkz. youtube filan. ben değil de bir arkadaş söylemişti... :dMerhabalar, SLX'imizin aküsü bitti. Ve kapılar hiçbir şekilde açılmıyor. Kendi arabamı nasıl çalabilirim, önerileri alalım
Çok teşekkür ederim, sağolun varolun. Elimden ve cebimden geldiğince üzerine koymaya çalışıyorumÇok emek var maşallah güzel toplanmış
O neymiş abi ya . Bi araştırayım bakalım başka ne tür sonuçlar çıkacakorj hali dışında işlem yapılmadıysa pinpon topuyla açılır. bkz. youtube filan. ben değil de bir arkadaş söylemişti... :d
o r12 ler içindi sankiorj hali dışında işlem yapılmadıysa pinpon topuyla açılır. bkz. youtube filan. ben değil de bir arkadaş söylemişti... :d
Pinpon değil de tenis topuymuş galiba. Şu yaratıcılığı şimdiki zamanda bulabilsek bu millet çok başka yerlerde olacak da işte...o r12 ler içindi sanki