@bedirhan.  Terrorist kasa Hilux ile gecerken korkanlar oluyor mu arada ? 

Geçerken bilmemde sokaklardan cıkarken yol alma derdim fazla olmuyor kafayı çıkardığım zaman hemen duruyorlar@bedirhan. Terrorist kasa Hilux ile gecerken korkanlar oluyor mu arada ?
 Bu arada terorist kasa Hilux'lar önceki nesil oluyor uyandırayım gerçi biz hepsinden kullandık
 Bu arada terorist kasa Hilux'lar önceki nesil oluyor uyandırayım gerçi biz hepsinden kullandık  

bide corsa c 1.7 dti ilk şahsıma ait araç onunlada çok şey yaşadım bana bütün mekaniği öğreten araçtır zevkime göre haftasonu turbosunu söküp takabildiğim bir araç
 bide corsa c 1.7 dti ilk şahsıma ait araç onunlada çok şey yaşadım bana bütün mekaniği öğreten araçtır zevkime göre haftasonu turbosunu söküp takabildiğim bir araç Sonra bir problem felan oldu Babam mecbur kaldi satmaya. Hic Tüp felan da taktirmadik.
 Sonra bir problem felan oldu Babam mecbur kaldi satmaya. Hic Tüp felan da taktirmadik.Transporterda monopoly mi oynanırmışTransporter T5
Bagajında kuzenimle monopoly oynardık

Hayır hayır ciddiyim küçüktük ozamanlarTransporterda monopoly mi oynanırmış
tavla olmasın o

2004 yilinda 2.5 TDI City Van almistik. Köyde selaleye giderken arkamizdan gelen araclara dil cikartiyordukTransporter T5
Bagajında kuzenimle monopoly oynardık

Bizde yaptık öyle şeyler2004 yilinda 2.5 TDI City Van almistik. Köyde selaleye giderken arkamizdan gelen araclara dil cikartiyorduk
 Bizimki yanlış hatırlamıyosam 1.9 sadece arka sağ solda cam yoktu.
 Bizimki yanlış hatırlamıyosam 1.9 sadece arka sağ solda cam yoktu.Panelvan o zamanBizde yaptık öyle şeylerBizimki yanlış hatırlamıyosam 1.9 sadece arka sağ solda cam yoktu.

Hiç unutamam o arabayı
 Hiç unutamam o arabayı 
Offroad deyince aklima geldi walla2007 yılında efsane kasa touregimiz vardı 3.0tdi ilk offroad tecrübemi sağlam bir şekilde yaşatmıştı banaHiç unutamam o arabayı

işim bittiğinde %80 dolu olan depo uyarı vermişti ve ortalamam 17 lt çıkmış frenler otopark ın astra opc testindeki gibi kızarmıştı. Arabanın canını okumuştum ama kesinlikle değmişti.
 işim bittiğinde %80 dolu olan depo uyarı vermişti ve ortalamam 17 lt çıkmış frenler otopark ın astra opc testindeki gibi kızarmıştı. Arabanın canını okumuştum ama kesinlikle değmişti. o günden sonra 2011 model fiestaların petrolhead arabası olduğuna karar verdim
 o günden sonra 2011 model fiestaların petrolhead arabası olduğuna karar verdim