işsizliğin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak bir kaç hikayesini alıntı yaptım buraya okumak isteyenler için

"RS4 Aldiginda bir cumartesi gunu Audi servisine gittigini kutu ici performans filtresi taktirmak istedigini filtrenin takildigini filtre ile teste cikmak istedigini servistende bir cocuk alarak Edirneye kadar gazlayip geri dondugunu tum yok boyunca hizini 270 in altina inmedigini yanindaki cocugun tek rahat nefesi edirnede biseyler yerken aldigini yakinen birinci agizdan(audide calisan cocugun kendisinden) duymuslugumda vardir "
"ankara'daki ustasına derdini anlatamayınca 'bekle sen ben geliyorum' diyip 2.5 saatte ist'den ankaraya gitmişliği vardır"
"En son Max Tuning dergisindeyken bi çekim yapma fırsatı bulmuştuk. Audi RS4'ü çekmiştik o zamanlar. Sene 2004. Bi ara bi boşlukta Hakkı abi bize döndü...
"Çocuklar, haftaya Almanya'ya gazlaya gazlaya gidicem gelmek isteyen var mı?"
Abi yok gelemeyiz, dergi var vs. derken bir soru daha...
"O halde Almanya'dan döneyim Çoruma leblebi yemeye gideriz. "
"Yıl 2008 Antalya da otelde yemek yiyoruz arkadaşlarla, bir anda yanıma bir adam geldi; Dışarda ki Subaru sizin mi dedi. evet buyrun bir problem mi var dedim. Yooo bir problem yok ama Antalya İstanbul yarışmak istiyorum dedi.
Neyse sonuçta 2 saat kadar oturduk içtik sohbet ettik.
Hakkı Bey miş tanışmış olduk bu vesile ile."
"İskenderde karşılaştım bende, C63e daha ne yapabiliriz diye soruyordu İskendere
sohbet muhabbbet falan, konu arasında sordu sen ne kullanıyosun diye, turbo s2k var bendede dedim
hadi çıkalım boluya gazlıyalım dedi
bende tabi dedim, bir gece çıkarız, gündüz malumunuz kalabalık, polis falan sıkıntı dedim
ben geceleri gazlamıyorum göremiyorum fazla dedi
tedbiri elden bırakmıyor yani, 300 300 gidince gece sorun tabi
"
"sene 2003-2004 belkide 2005 bellboyluk yapıyorum 5 yıldızlı bir otelde bi araç getiriyorum otoparktan Station bi Audi.. Bindim arabayı çalıştırdım gözüm ibreye takıldı 310 du yanılmıyorsam dedim bu nasıl station Audi indim arabanin etrafında turlarken arkasında 1.8T yazıyor kafa oldu allak bullak kendimizce her arabaya biniyoruz ilk defa karşılaşıyorum neyse çalıştırdım gaza dokunuyorum daha önce hiç görmediğim bi tepkime. Neyse bagajları yerleştirdik sahibine sordum dayannamadım bu nedir diye bi gülümsedi RS4 dedi tabi detayları bilmiyorum ben RS4 ün e arkada 1.8T yazıyor dedim Ferrarileri geçiyorum arkada 1.8T yazısını görmeleri şaşırmaları daha keyifli oluyor dedi o gündür RS4 ün ne olduğunu araştırıp öğrendiğim gün."