Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 mbps hız 125 gb akk intermet, ev telefonu galiba 600 dk, turkcell tv+ ve turkcell cep telefonu paketi içinde internet konuşma ve sms var 99 lira.
Çok iyi fiyat ancak telefonu türk telekomdan superonline a taşımada baya sıkıntı yaşandı onun dışında bi eksisi yok
Bence çok iyi fiyata kullanıryorsunuz bunu bende arastırayım

ttnetin 25 mb fiber netini kullanıyorum. 75 gb akk ama dolduktan sonra işkenceye dönüyor benim için. Nisan ayında taahhütüm bitecek, bi de süperonline son 3 4 ayda Türkiye genelinde kendi şebekesini kuruyor, yani telekom altyapısı değil kendi altyapısına doğru geçiyor. Bizim mahalleye hatta apartmana kadar hat çekildi geçen konuştum 100mb hızda 100 gb akk'lı internet 89 liraymış, ben ttnete 75 lira veriyorum zaten.

ttnetin 25 mb fiber netini kullanıyorum. 75 gb akk ama dolduktan sonra işkenceye dönüyor benim için. Nisan ayında taahhütüm bitecek, bi de süperonline son 3 4 ayda Türkiye genelinde kendi şebekesini kuruyor, yani telekom altyapısı değil kendi altyapısına doğru geçiyor. Bizim mahalleye hatta apartmana kadar hat çekildi geçen konuştum 100mb hızda 100 gb akk'lı internet 89 liraymış, ben ttnete 75 lira veriyorum zaten.
Uydu net bak derim mutlu edio beni

Superonline'dan memnun olmayan bir tek benim herhalde.Anlık hız düşmeleri efsane düşüyor ve batıkent'te bunu yaşayan arkadaşlarım da mevcut.En son babamın telefonda kavga etmesiyle her an internet kesilebilir.Haaa her şeye rağmen vazgeçmem orası ayrı.

50 mbps 125GB AKK + Turkcell TV+ ile birlilkte aylık 79tl internet hızı ve kota bana bol bol yetiyor. Tüm videoları dizileri 1080p kesintisiz seyredebiliyorum. Superonline candır

Bina yeni olduğundan altyapı yok Başvuru yapmamıza rağmen 3 aydır gelen giden yok

Çok para veriyormuşsunuz bizde 50mbit 200gb adil kullanım kotalı fiber internete 89 civaro bir şey veriyoruz.

Superonline çok sıkıntılı sürekli hat kopuyordu 1 ay sonra iptal ettirdik 2-3 sene oldu hala arada arayıp borcunuz var diyorlar biraz tokatçı bunlar dikkat edin derim.

Son düzenleme:
Ttnet kullanıyoruz, oturduğumuz bölgede başka bir firmanın ve fiber alt yapısı olmadığından mecbur gibiyiz. Akk 100 gb evde 2 bilgisayar 3 telefon 1 tablet var ve digitürk bağlı. 20 günde aşıyoruz genelde ama hızı aşırı düşük değil (çok büyük dosya indirmezseniz). İş görüyor.

Bende yeni süperonline'a geçtim.16 Mbps 75GB akk Adsl + 500Dk konuşma + 4 Gb Turbo İnternet + 1000 Sms + Ev telefonu 100DK toplamda 84TL Ev telefonu ve cep telefonu bir arada bence fiyat gayet iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...