hocam sinan reiste demişti ama donanım listesinde gözükmüyor. sanırım gelen araçlar acc ve şerit takiple geldi. fiyatı aşağıda tutup öyle sattılar. aynısı superb ilk çıktığında da olmuştu.Ben de xcellence derim.Adaptif cc standarttı sanırım onda.
Bildiğim kadarıyla anahtarsız giriş ve çalıştırma var ama anahtarsız kilitleyip gitmek yok. Seat Ateca'yı incelerken bu durumla karşılaştım. Eğer aracı kilitlemek için anahtarı çıkaracaksak çok bir esprisi kalmıyor. Umarım ben bir şeyleri yanlış yapmışımdır, yoksa çok sinir bozucu bir durum.ben anahtarsız giriş çalıştırmaya hasta olduğum için xcellence derim.
sanmıyorum ya. vag grubunun anahtarsız giriş çalıştırması bütün araçlarında aynı diye biliyorum. elinizi sürtüp kilitliyorsunuz.Bildiğim kadarıyla anahtarsız giriş ve çalıştırma var ama anahtarsız kilitleyip gitmek yok. Seat Ateca'yı incelerken bu durumla karşılaştım. Eğer aracı kilitlemek için anahtarı çıkaracaksak çok bir esprisi kalmıyor. Umarım ben bir şeyleri yanlış yapmışımdır, yoksa çok sinir bozucu bir durum.