Hocam biz 2013 31 Aralık ta aldık 58 bin TL ye sürüş konfor, xenon Far, 17 dijön jant, on arka orjinal park sensoru aldık. 1.2 golf comfort dsgVw kalitesine bir itirazım yok ( bizde Golf 1.2 tsi dsg comfortline var) ama donanım olmaması beni deli etmiştir her zaman. 70 bin para ödüyorsun ama bir park sensörü yok arabada. Böyle küçük detaylara takılıp kalanlardanım malesef.
O zamanla bu zaman birmi ceyhun beyHocam biz 2013 31 Aralık ta aldık 58 bin TL ye sürüş konfor, xenon Far, 17 dijön jant, on arka orjinal park sensoru aldık. 1.2 golf comfort dsg
Hayır zaten arabayı 58 e aldık far çamurluk ve tampon degitti orijinal ile serviste. Bu arada 3 yılda 15 bin km yaptık golf ile. Araca şu an 62 veren varO zamanla bu zaman birmi ceyhun bey![]()
Panpa ikinci el piyasası sürekli yükseliyor. Yapacak bişey yok. bizim poloda 3200kmde. 1 yıl 3 ay oldu alalı.Hayır zaten arabayı 58 e aldık far çamurluk ve tampon degitti orijinal ile serviste. Bu arada 3 yılda 15 bin km yaptık golf ile. Araca şu an 62 veren var
farklı olmaya kasmakFabia diyen arkadaşlardan gerekçe duymak isterdim. Çok merak ettim en iyi B olarak düşünmelerine sebep olan nedir acaba.
Fabia diyen arkadaşlardan gerekçe duymak isterdim. Çok merak ettim en iyi B olarak düşünmelerine sebep olan nedir acaba.
farklı olmaya kasmaktakılıyorum bir kişiyi hedef almak istemedim ancak burada bazı sınıflara öyle arabalar belirtilmiş ki araba alacak olsalar onu almaz rakiplerini alırlar yani
![]()
size söylememiştimValla farklı olmaya çalışmak filan değil. 1.2 tsi dsg fabia çok mantıklı geliyor bana. Comfortline polo 60 bin tl. Fabia 54 bin tl ve sadece metalik renk ve sunroof opsiyon. Sizce de fiyat/ performans olarak mantıklı değil mi?