Herkese Merhabalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpy

Taklacı Güvercin
18
İsmim Alperen, 20 yaşındayım, Öğrenciyim. Foruma daha önce üye olmuştum aslında ama kendimi tanıtmak bugüne nasip oldu. Otopark.com'u youtube üzerinden 1.5 senedir takip ediyorum. Klişe bi cümleyle kapanışı yapma vaktinin geldiğini düşünüyorum: Herkese iyi forumlar!!!

İsmim Alperen, 20 yaşındayım, Öğrenciyim. Foruma daha önce üye olmuştum aslında ama kendimi tanıtmak bugüne nasip oldu. Otopark.com'u youtube üzerinden 1.5 senedir takip ediyorum. Klişe bi cümleyle kapanışı yapma vaktinin geldiğini düşünüyorum: Herkese iyi forumlar!!!
Hos geldin @alpy , nerelisin? nerde okuyosun? hangi bolum? araban varmi?
Keyifli forumlar :D

Hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum.

Hos geldin @alpy , nerelisin? nerde okuyosun? hangi bolum? araban varmi?
Keyifli forumlar :D

Ankaralıyım abi, Başkent Üniverstiesinde okuyorum, Kazara hukuk kazandım aklımda yokken(yeniden hazırlanma gibi bi planım var), ne yazik ki bir arabam henüz yok.

Çok teşekkür ederim. İnşallah herkes istediği otomobillere sahip olur.

hukuk okumak hayalimdi bu arada. Okulda hocalarım ve ailemin baskısıyla sayısalı seçtim. Kader bir gün yine beni hukukla buluşturdu. Avukat hakim savcı olamasam da Cezaevinde infaz katibiyim. Önemli olan hayalleriniz ve tutkularınız tabi ki. İdeallerinizdeki bölüm hangisi? Hedeflerinizdeki otomobil bi de ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...