Herkeze Selamlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Feridun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feridun

Profesör
185
Marka
Nissan
Merhaba arkadaslar. Ben araniza almanya frankfurt dan katiliyorum aslen ankaraliyim son 2.5 yildir burdayim.29 yasindayim bir kiz cocugu babasiyim. Uzun suredir youtube ve sosyal medyadan takip ediyordum en sonunda buraya uye oldum. Bmw e90 kullanicisiyim simdilik ;) aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum herkeze keyifli forumlar.

Profil fotoğrafınizda R34 görünce heyecanlandim hemde frankfurt falan :)

Aramıza hoşgeldiniz :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Profil fotoğrafınizda R34 görünce heyecanlandim hemde frankfurt falan :)

Aramıza hoşgeldiniz :)
Tesekkur ederim hosbulduk. R34 hayalimdir ins kisa bir sure zarfi icerisinde gerceklestirecegim. Fakat bu konu hakkinda bir kac dusuncem var bunu sizlere sormak sizlerin fikirlerinizi almaktan memnuniyet duyarim. Sohbet kisminda acmam gerekiyor sanirim bu tur konulari.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle hoş geldin. ;)
Ukalalık gibi bir derdim yok ama "herkez" değil "herkes" olacak ve bunun gibi yazım hatalarına karşı biraz takıntılı biriyim kusura bakma.

Öncelikle hoş geldin. ;)
Ukalalık gibi bir derdim yok ama "herkez" değil "herkes" olacak ve bunun gibi yazım hatalarına karşı biraz takıntılı biriyim kusura bakma.
Estf nedemek tabi varsa bir hatamiz bilmek isterim. Bende farkina vardim fakat düzelt secenegini bulamadim o sekilde kaldi. Bu arada hosbulduk cok guzel sicak bir ortam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...