Hgs ceza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Beyler bizim arabada HGS var, annem girişte hgs den geçeceğine ogs den geçmiş, çıkarken hgs den çıkmış, alet bip bip ötmüş gişedeki. Neyse sorguluyorum ceza kesilmiş mi diye(hem hgs hem ogs), ceza da yok. Herhangi bir ücrette kesilmemiş, galiba otobandan bedava geçme bug ını buldum :D var mı daha önce yaşayan?

Plakadan okunup görülüyor. Hesaptan sonradan düşülüyor. Ama bu her zaman çok sağlıklı işleyemeyebiliyor. Birkaç gün hgs hesabından geçişleri ve hgs cezalarını takip edin. Eğer geçişte maksimum ücret kesildiyse itiraz için başvurmak gerekiyor.

Plakadan okunup görülüyor. Hesaptan sonradan düşülüyor. Ama bu her zaman çok sağlıklı işleyemeyebiliyor. Birkaç gün hgs hesabından geçişleri ve hgs cezalarını takip edin. Eğer geçişte maksimum ücret kesildiyse itiraz için başvurmak gerekiyor.

İtiraz edecek bir şey yok bence :D hata yapan annem, en kötü maks ücret kesilir, yapacak bir şey yok, teşekkürler :)

Bir kere buga soktuk hgsyi transitin arkasına iyice girmistim okumadı alet beni ne ceza geldi nede parayı kestiler oda ilk ve son du zaten sonra paşalar gibi catır catır kesmeye devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...