Çok zormalesef i10 bulamıyorum.
bende 2 senedir bu işin içindeyim bi ara hevesim kaçtı ama şimdi yeniden heveslendimYavaş yavaş birikir seninde bende başladığımda 15 20 tane ancaydı
Çok zormalesef i10 bulamıyorum.
bende 2 senedir bu işin içindeyim bi ara hevesim kaçtı ama şimdi yeniden heveslendimYavaş yavaş birikir seninde bende başladığımda 15 20 tane ancaydı
@istanbul bildiğim birlaç model satan yer var istersen onlar ile iletisime geçip getirtmeye çalışalım.
Bana bir polo bulamadın gitti ceyhun@istanbul bildiğim birlaç model satan yer var istersen onlar ile iletisime geçip getirtmeye çalışalım.
Panpa varda sana mı bulmuyokBana bir polo bulamadın gitti ceyhun![]()
Keşke caddy olsa bende hep zorumu istiyorum arkadaşPanpa varda sana mı bulmuyokşirkette hiç polo yok olsa eyvallah.
Caddy de yok garip bir şekilde. Zaten olsa ilk kendime alacam. Yılbaşında şirkette olacam belki aradan bulurum bitane.Keşke caddy olsa bende hep zorumu istiyorum arkadaşcanın sağolsun
Banada bakarsın bir polo golf falan ama öncelik poloCaddy de yok garip bir şekilde. Zaten olsa ilk kendime alacam. Yılbaşında şirkette olacam belki aradan bulurum bitane.
internette güvenilir mağazalar var, e ticaret sitelerinde (hb gibi) bulabilirsiniz çok rahat, ben Konya'da bir mağzadan vermiştim son siparişleri tabi baya zaman oldu, gayet özenlilerdi ve modelleri 15-20 tl daha uygundu.Bende de ufak bir koleksiyon mevcut. 1/24 ağırlıklı olarak. Alanlar nerden temin ediyor acaba yardımcı olan olursa sevinirm
Teşekkürlerinternette güvenilir mağazalar var, e ticaret sitelerinde (hb gibi) bulabilirsiniz çok rahat, ben Konya'da bir mağzadan vermiştim son siparişleri tabi baya zaman oldu, gayet özenlilerdi ve modelleri 15-20 tl daha uygundu.
yurt dışından isterseniz modellismo.de ve aliexpress den bakıyorum.Bende de ufak bir koleksiyon mevcut. 1/24 ağırlıklı olarak. Alanlar nerden temin ediyor acaba yardımcı olan olursa sevinirm
Ben genelde hotwheels biriktiriyorum. Onlarda bir çok yerde bulunuyor. Elimdeki 1\24lerin çoğunu da zamanında Bim getirdiği zamanlar oradan almıştım@emert20 sen nerden alıyosun![]()
Teşekkürler bazıları bildiğim daha önce alışveriş yaptığım yerler. Yurtdışı bu süreçte zor olur diye düşünüyorum. Gümrükte takılabilir. Ama aklımda olsun.yurt dışından isterseniz modellismo.de ve aliexpress den bakıyorum.
Türkiye'de ise, Hobby Toys Mami , Lider Hobi, Gergedan Hobi, Mamut Oyuncak, Diecast.com.tr, Bestel, Kalyon Model gibi firmalar var. Yine 1:24 internetten bolca bulabilirsiniz.
biraz fazla bekliyormuş gümrükte ama geliyor.Teşekkürler bazıları bildiğim daha önce alışveriş yaptığım yerler. Yurtdışı bu süreçte zor olur diye düşünüyorum. Gümrükte takılabilir. Ama aklımda olsun.