HIRSIZLIK!!!!!!

İnsan gerçekten hayret ediyor. Yine iyi yerinden de bakmak lazım kardeşim, adam çalmasa da tüm koltukları yırtıp, ön konsolu kesici ve delici bir aletle parçalamaya çalışıp iç mekana komple zarar verebilirdi de.
Aynen öyle birde öyle bir durum var. Yanlız adam baya titiz çalmış. Camı falan tam sınırından kesmiş ve trim sökme aletleri ile çalmış.

Aynen öyle birde öyle bir durum var. Yanlız adam baya titiz çalmış. Camı falan tam sınırından kesmiş ve trim sökme aletleri ile çalmış.
Adamın amacı belliymiş zaten. Daha araca falan girmeden evvel neyi çalacağını belirlemiş, ona göre de yanına aletlerini almış zaten. Biz ruh hastası diyoruz ama adam ne istediğini bilerek girmiş araca. Bu parçalar çok mu iyi para ediyor, bu işlerden de hiç anlamam ki. Gerçekten ilginç.

Adamın amacı belliymiş zaten. Daha araca falan girmeden evvel neyi çalacağını belirlemiş, ona göre de yanına aletlerini almış zaten. Biz ruh hastası diyoruz ama adam ne istediğini bilerek girmiş araca. Bu parçalar çok mu iyi para ediyor, bu işlerden de hiç anlamam ki. Gerçekten ilginç.
Abi servis 10 bin euro diyor valla. Demek ki baya iyi para ediyormuş.

Kardeşim geçmiş olsun ya üzüldüm vallahi daha yeni arabaymış.
Allah bi daha göstermesin inşallah.
Bu arada 10k € nedir yahu?
Güncel kur ile 40k tl'ye denk geliyor.
Fotoğrafları kaybetbeyin yeter satıcıya gösterirsiniz bi problem çıkmaz diye düşünüyorum.
Kayıtları falan kaybetmeyin yeter.
Tekrardan geçmiş olsun...

Abi servis 10 bin euro diyor valla. Demek ki baya iyi para ediyormuş.
Ekran ve klima kontrol ünitesi orada para edecek şeyler. Vitesin oradaki trimler fazla masraf etmez. Ama ekran ve klima kontrol ünitesi nasıl bu kadar para ediyor ben de anlamadım. Servis gerçekten fazla rakam söylemiş. 10 bin euro 40 küsür milyar yapıyor yahu bir araba parası.

Fotoğrafları kaybetbeyin yeter satıcıya gösterirsiniz bi problem çıkmaz diye düşünüyorum.
Amin cümlemize abi. Fotograflar hicbir şekilde kaybolmaz zaten altın değerinde bu fotograflar satarken. Umarım degeri düsmez aracin. Zaten sadece fişinden sökmüş herhangi bir kanırtma falanda yok.

Ekran ve klima kontrol ünitesi orada para edecek şeyler. Vitesin oradaki trimler fazla masraf etmez. Ama ekran ve klima kontrol ünitesi nasıl bu kadar para ediyor ben de anlamadım. Servis gerçekten fazla rakam söylemiş. 10 bin euro 40 küsür milyar yapıyor yahu bir araba parası.
7 ile 10 bin EURO diyorlar ama yarin eksper ne diyecek o önemli. Yoksa üst yönetimden iyi indirim almaya çalışırız.

Çok geçmiş olsun Ceyhun.

Çarpma mevzusu olsa değer kaybı için karşı tarafa tazminat davası açarsın da burada karşı taraf yok sıkıntı orada.

Yalnız hakkını yemeyelim çok titiz çalışmış, trimlerde gram deforme yok. Hırs edip her şeye zarar da verebilirdi. En azından bu kısmına şükretmek lazım.
Çalınana lanet edeceğimize, geride kalan sağlam kaldı diye şükrediyoruz. Ne hale geldik biz ?

Birazda BORUSAN şişirmesi diyorum.

7 ile 10 bin EURO diyorlar ama yarin eksper ne diyecek o önemli. Yoksa üst yönetimden iyi indirim almaya çalışırız.
Bu kadar büyük meblağlar telaffuz ediliyorsa tahminimce bu sadece klima kontrol ünitesinin yenisinin takılmasıyla alakalı değil. Motorun içindeki klima ekipmanlarıyla beraber komple sistem değişecek anladığım kadarıyla. Tabii yeni koyulacak ekran ile beraber uyumlu çalışsın diye başka değişecek parçalar da olabilir. Yoksa 7-10 bin euro tutmasının imkanı yok. Böyle bir durumda istenmez kardeşim biliyorum fakat yapılan masrafların kalem kalem faturaları olur toplu halde. Eğer senin için de sakıncası yoksa bu faturayı bir ara bir paylaşsan çok iyi olabilir. Bakalım hangi üniteler değişmiş, bu kadar para ne tutmuş öğrenmiş oluruz böylece. İnşaallah en az sıkıntıyla atlatırsınız kardeşim.

Çok geçmiş olsun Ceyhun.

Çarpma mevzusu olsa değer kaybı için karşı tarafa tazminat davası açarsın da burada karşı taraf yok sıkıntı orada.

Yalnız hakkını yemeyelim çok titiz çalışmış, trimlerde gram deforme yok. Hırs edip her şeye zarar da verebilirdi. En azından bu kısmına şükretmek lazım.
Çalınana lanet edeceğimize, geride kalan sağlam kaldı diye şükrediyoruz. Ne hale geldik biz ?
Aynen öyle artık işin çivisi çıktı.