Hobi amaçlı Taunus..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OguzhanC

Panpa
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
774
1,684
2,520
26
Kocaeli-Ordu
Marka
Peugeot
Bu gün lpg beyni aldım (200 lira),benzin otomatiği (60 lira),subap ayarı,lpg ayarı,rolanti ayarı yapıldı.İç aksamdaki ufak tefek şeyler yapıldı..Araba gayet keyifli ama haftaya yayları presleticem yoksa imkanı yok yanlamıyor :D Birde karburatör açılıcak temizlenicek hortumlar değişicek,eski sahibi 1 yıldır benzinde kullanmamış sağolsun bende tırstım denemeye delmeyelim birde :)
Hiç yay modifikasyonu tecrübem yok ancak ben yazmasamda benden sonra yazılacakları tahmin ediyorum ve yazmak istiyorum. Böylesine düşünceli davranıp aracı toparlamaya çalışıyorsanız, sağlıksız olduğu hep söylenen yay pressletmek-kestirmek yerine kaliteli bir helezon alıp kafanız rahat kullanın bence. :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: emert20

OguzhanC

Panpa
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
774
1,684
2,520
26
Kocaeli-Ordu
Marka
Peugeot
Birde tabiki araç ve detaylarının fotoğraflarını burada veya garaj kısmında aşama aşama paylaşırsanız çok güzel olur.
 
  • Beğeni
Tepkiler: emert20

caesar34

Asfalt Kurutucu
27 Eyl 2016
20
66
635
27
İzmir
Bu gün herşey çok aceleye geldi o yüzden fotoğraf imkanım olmadı,3 saat arabayı yıkadım zaten içiyle uğraştım bayaa,yay konusuna gelirsek arabayı düşürmek istemiyorum kartel yere çok yakın,eşe dosta sordum anca pressle hallederiz dedi..Benimde içime sinmiyor ama düzgün yüksek ve sert bir yay bulana kadar pressli gezicem :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım