Siz kimsiniz hocamelektronik el freni ve type r olmamış be
And bey mi Sinan bey mi yoksa editör arkadaşlardan biri mi?
Merak içindeyim
Siz kimsiniz hocamelektronik el freni ve type r olmamış be
Bir iki sayfa önce el freni ile ne yapılıyor sorusuna cevap olarak bi video atıldı onları yapmıyo musun yoksa? ne kadar ayıpMekanik el frenli hothatch kullanıyorum bir kere bile park harici kullanmadım. Torosta da el fren ile yan vermeye çalışmadım bmw ile de mercedes ile de audi ile de volvo ile de hiçbiri ile..dönerken de dur çekeyim de şuradan döneyim demedim. sorun bende
Cartttt sesi sorunsa tuşa basıp çekerizdüşünsene mekana yaklaşıyosun ateş gibi makina bütün gözler senin üstünde bi de egzoz olduğunu düşünürsek böyle rölantide gürül gürül ses geliyo
herkes sana bakıyo tam park ediyosun stop ediyosun...
CAAAAARRRTTTTT el freni...
bence otomatik olması pek olumsuz bi şey değil yani
Valla yıllardır arac kullanıyorum daha kimsenin tuşa basıp çektiğini görmedimCartttt sesi sorunsa tuşa basıp çekeriz
Yanlarken mecbur basıyosun, ama park ederken yada kavgaya inerken o cart sesi hoş oluyor Mercedes ciler napsın sol ayakla el freninemi basıcaklarValla yıllardır arac kullanıyorum daha kimsenin tuşa basıp çektiğini görmedim
Bmw ruhunu kaybetti ama bi'şeyini hala kaybetmedi
Yahu hothach arabaya elektronik park freni koymak nedir
Abi Allah aşkına elektronik park freni çok gereksiz bi şey zaten, hothatchte kullanılması kabul edilemez ki. Sonuçta bunlar çok güçlü önden çeker arabalar, kaygan asfaltta kafadan kayması muhtemel, el frenini bi tık çekeceksin öyle durumlarda arka gelecek hafif toplayacaksın durumu. Bunda napacaksın peki, eyvah kafadan kaydım, dengeli gaz yapmaya çalış, aaaaa bariyer, kaçınılmaz sonlinç edecekler seni şimdi aynısını ben dedim taştaş geçtiler
911 vosvos zaten yaPORSHCE NE YA VAG DEĞİL Mİ HEPSİ AYNI
KUMDA OYNASIN