onları tok kapı sesi passat ile kıyaslarım benKoenigsegg falan olmaz mı daha onlar ile kıyaslamadık
onları tok kapı sesi passat ile kıyaslarım benKoenigsegg falan olmaz mı daha onlar ile kıyaslamadık
onları tok kapı sesi passat ile kıyaslarım ben
allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmışYa bişey dicem düşünsene Koenigsegg sahibisin ve satıp 2010 Sonata alıyorsun.. nerden baksan kral hareket..
allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
Burada Prelude'un ikinci el değeri çok fazla tartışılmış. Eğer piyasası 2010-2015 arası Fiesta'larla denk ise kesinlikle ihtiyaca göre tercih edilesidir.
Eğer bahsedildiği gibi 60-80 k arası bir piyasası varsa kesinlikle eder diye düşünüyorum.Karşılaştırma yapılacaksa da aşağıdaki Ford Cougar gibi araçlarla karşılaştırılsın:
Ekli dosyayı görüntüle 26370
İkisinin de manuel olması koşuluyla ben hangisi temizse onu tercih ederdim
kısa zaman sonra 100 liradan ilanda görürüz
Fiyat performans arabası20 de abdestin farzısahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
O kanalı severim ama başladığı bir projeyi bitirdiği gün kurban kesmeyi düşünüyorum.Bu işe gerçekten gönül vermiş özü sözü bir insanları youtube platformlarında göremeyeceğiz herhalde.
Kimisi 5-10 yaşındaki oğlumun arabası dediği 370 bin km deki aracı fahiş fiyatlara koyar, kimisi başka bir şey işlem farklı, zihniyet aynı.
Ben de seviyorum da yanlışlarını da bilmeli bence yoksa kendini geliştiremez.Alınan arabalardan haber olmamasını anlarım, parası yoktur karşıdaki firma geç yapar vesaire ama hani bu benim oğlumun bu benim kızımın aracı bu benim torunum için kalacak deyipte olayı dramatize ederek satınca neyin pazarlanıp sattığı konusunda kafam karışıyor.O kanalı severim ama başladığı bir projeyi bitirdiği gün kurban kesmeyi düşünüyorum.
@alfhonso 200 vereyim ver astrayı 120 ye 90 ların japonu yazılıyor
Senin araba son opellerden yapma200e olur bak satar bassat alırım
Kimse aramadı sorunuzu cevapliyim Varsa bir tane daha bizim aracımız gibi olan araç buyursun gelsin 129 da o yazsın. Türkiye'de 101 tane olan aracın piyasasını klavye başında oturarak siz değil temiz aracın sahibi olan ben belirlerim. Topal ağzı yüzü kaymış tüplü e36 320 ler olmuş 70-80 bin tl mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi zira biraz mantıktan uzaksınız.Burada aracına 80.000 leri normal hatta az bile görenleri okuyup o günden bugüne ortalama %20-30 artan piyasayı da ekleyip 120 bulmuştur. Merak etmeyin 120 yi Prelude e az bile diyenler var arayıp piyasayı düşürüyorsun diye kızmışlardır
Türkiyede 1/101 lik hissesine sahip olduğunuz Prelude piyasasını ben belirlerim deyişinizden niyetinizin ne olduğu belli oluyor. Lakin iyi bilin ki piyasayı siz değil sizin aracınıza talip olanların duygusallığı belirler.Kimse aramadı sorunuzu cevapliyim Varsa bir tane daha bizim aracımız gibi olan araç buyursun gelsin 129 da o yazsın. Türkiye'de 101 tane olan aracın piyasasını klavye başında oturarak siz değil temiz aracın sahibi olan ben belirlerim. Topal ağzı yüzü kaymış tüplü e36 320 ler olmuş 70-80 bin tl mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi zira biraz mantıktan uzaksınız.