Honda Prelude 4th Gen.

Testi gelebilecek nadir araçlardan biri bence, iyi günlerde kullanınız, aracınızı sevdiğiniz henüz limitlerini denemediğinizden belli oluyor, :) Allah kaza bela vermesin uzun yıllar binmek nasip olsun, çünkü böyle özel araçlara ihtiyacımız var, trafikte yürüyen beyaz eşya görmekten bıkıyoruz.

F20A4 teknik verileri nasıl?

Son düzenleme:
Honda nın gerçekten Honda olduğu zamanlar. Çok özel bir araba. Güle güle kullanın.
Kesinlikle katılıyorum. Çok teşekkür ederim :)
Maşallah kazasız belasız.90 lı yılların otomobil sektöründe yaşadığı altın çağın altın modellerinden
Amin çok teşekkür ederim. Her ne kadar zamanı biraz geriden takip etsem de bir yerinden tutunmaya çalışıyorum :)
Hayırlı olsun , nazar değmesin mükemmel alet :)
Çok teşekkür ederim amin dostum :)
Testi gelebilecek nadir araçlardan biri bence, iyi günlerde kullanınız, aracınızı sevdiğiniz henüz limitlerini denemediğinizden belli oluyor, :) Allah kaza bela vermesin uzun yıllar binmek nasip olsun, çünkü böyle özel araçlara ihtiyacımız var, trafikte yürüyen beyaz eşya görmekten bıkıyoruz.

F20A4 teknik verileri nasıl?
Teste layık gördüğün için çok teşekkür ederim dostum öncelikle iyi dileklerin için de sağolasın.
f20a4 hondanın aslında accord'da kullandıgı bir motor tipi fakat bazı avrupa ülkelerine (Türkiye'de dahil) bu motor tipi ile gönderilmiş.
133hp ve 179nm torka sahip 3700 devirden itibaren torkunu veriyor. Redline 6000 devirde başlıyor. 0-100 değeri de 9.1 saniye.

Son düzenleme:
Maşallah araç çok özel ve güzel. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. (İlk gördüğümde iç sesim: Millet ne arabalar buluyor bee) Testi gelse de daha detaylı tanısak keşke @sinan abi :)

Maşallah araç çok özel ve güzel. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. (İlk gördüğümde iç sesim: Millet ne arabalar buluyor bee) Testi gelse de daha detaylı tanısak keşke @sinan abi :)
İyi dileklerin için ve teste layık gördüğün için de ayrietten teşekkür ederim dostum :)

Çok güzel bir araç, iyi günlerde kullanın... insanın böyle bakımlı ve özel araçları görünce çıkıp alası geliyor ...

Hayırlı olsun :) 4ws olanlar bunlar mıydı ?
Teşekkür ederim. g3-g4-g5 aslında tüm bunlarda 4ws sistemi var fakat ülkeden ülkeye üretim bant sistemi farklı olduğu için bizim ülkede 4ws ile g5 kasalar daha çok tanınıyor. Benim aracımda 4ws sistemi yok. g5'lerde de 4ws sistemi aktif çalışan araba sayısı çok nadir. Geneli bozuk iptal edilmiş vs vs.

Teşekkür ederim. g3-g4-g5 aslında tüm bunlarda 4ws sistemi var fakat ülkeden ülkeye üretim bant sistemi farklı olduğu için bizim ülkede 4ws ile g5 kasalar daha çok tanınıyor. Benim aracımda 4ws sistemi yok. g5'lerde de 4ws sistemi aktif çalışan araba sayısı çok nadir. Geneli bozuk iptal edilmiş vs vs.
Çok teşekkürler :)