Tasarım çok akıcı durunca merak ettim şok oldum.Rüzgar direnci: 0,34 çıktı.Bu tasarımda neden bu yüksek değer çıktı merak ettim
bu konularda hiç bilgim ve araştırmam yok ne desem yalan olur..Tasarım çok akıcı durunca merak ettim şok oldum.Rüzgar direnci: 0,34 çıktı.Bu tasarımda neden bu yüksek değer çıktı merak ettim
Kaput içi akış tasarımı, çamurluk kenarları, davlumbaz içi akışlar, araç altı akış gibi birçok etkisi var da 0.34 çok kötü bir değer değil. 458'in de mesela 0.33 olması lazım. Önden kesit alanın küçüklüğü de önemli total denklemin küçük çıkması adına. Bir de yere basma kuvvetini arttırmak için kullanılan splitterlar, spoilerlar vb. şeyler de cd'yi arttırıyor istemeden.Tasarım çok akıcı durunca merak ettim şok oldum.Rüzgar direnci: 0,34 çıktı.Bu tasarımda neden bu yüksek değer çıktı merak ettim
Kanka işi bilmiyorsun sen onu düşürmek için 4 tane coilover basacaksın yere, sonra daha iyi yol tutsun diye bir de spacer çiçeeeek. En son bi de en önemli olan şeyler var, cam rüzgarlığı ve lip bunlar çok önemli yani çakma body kit olmazsa olmazımız..Tasarım çok akıcı durunca merak ettim şok oldum.Rüzgar direnci: 0,34 çıktı.Bu tasarımda neden bu yüksek değer çıktı merak ettim
Bu tür araçlara daha sonra binme şansını biraz zor elde ederiz gibime geliyor, hak veriyorsundur umarım. O yüzden dediğin gibi tercihlerimi bu yönde kullanıyorum. Aslında bundan önce aldıgım 2 aracımı da satmak istemiyordum fakat beni cezbetmeyen 1-2 noktası olmuştu ötekilerinin. Deneye deneye sanıyorum ki bu sefer aradığımı buldum@hondapower eskilerden kişileri burada görünce güzel oluyor.
Gerçekten özel araçlara binme konusunda hep güzel tercihler yapıyorsun. Prelude da buna güzel bir örnek olmuş.
Güle güle kullan.
Şeyi unuttun ''2.0 motura 136 beygir azımış gaç gilo bu''asmozferic dimi bu?? yokuş çıkıo mu?? fr mı alır bu mu??? odomatiklri hzlı fides adıo mu?
haqqaden yha bnm kaynçonun ibiza 1.4 180 beygirŞeyi unuttun ''2.0 motura 136 beygir azımış gaç gilo bu''![]()
Amin sağolasın dostum. 4ws Tr'de gen4 lerde yok malesef. hatta gen5 lerin bile çoğunda yok elektronik bir sistem olduğu için çoğunda iptal ve tekrar yaptırmak da maaliyetli. yurt dışında benim kasada da 4ws olan araçlar var hatta boyut olarak uzun araçlar olduğu için kısa mesafe dönüşlerinde çok da faydalı oluyor. Şuan için zor fakat uzun vade de neden benim için bir proje olmasın..Temizmiş epey, Allah kaza bela vermesin. Arka tekeri dönenlerden değil mi?
Bizim sokakta var bir tane, yıllardır sahibi aynı, tertemiz araba. Çok güzel duruyor.
Herkese selamlar dostlarım. Rc Le Mans sattıktan sonra yeni bir araç arayışına girdim ve yolum prelude ile kesişti. 1993 model 2.0i f20a4 motor kodlu 4th gen prelude aracım. 122bin km'de ve Türkiye de 4th gen prelude olarak en düşük km'ye sahip. Benden önce ki 2 sahibi de bilinçli ve prelude sevdalısı insanlardı. Bu güzellikle uzun yıllar geçirmeyi planlıyorum. Pek resim çekme fırsatım olmadı... Okuduğunuz için teşekkür ederim... Herkese keyifli forumlar dilerim..
![]()
![]()
![]()
Eyvallah teşekkür ederimön honda arka maserati güzel bi karışım olmuş iyi günlerde kullanın
Eyvallah sağolasın...Maşallah çok güzel araba