Herkese merhaba arkadaşlar son 2 haftada basımdan gecen olayları sizlere anlatmak istedim bastan soyleyeyim yazi uzun olacak tam 2 hafta önce arabanın yanina gittim yan aynalar katliydi aynaları duzeltmek icin uzandigimda bide ne göreyim arabanın tavanı köşeden paslanmaya baslamış detaylı bir sekilde incelemeye basladım pasların c sutunu üzerinde ve tavanda nokta nokta şeklinde devam ediyor hemen evime yakın olan hyundai coskun otoya gittim durumu anlattim baya bi beklettiler ilgilenmek istemediler , en sonunda garanti gorevlisi arkadas geldi arabanın tavaninda metal tozu var ondan olmustur buyuk ihtimalle demeye basladi ben lafa girdim arabayı duzenli olarak her ay yıkıyorum diye Garanti gorevlisi fotagraflarini cekip merkeze gönderecegini soyledi size haber veririm dedi bende servisten ayrıldım 14 kasim sali gunu aradilar coskun otodan hyundai merkezden persembe gunu gelip aracınızı incelemek istiyorlar dediler persembe sabahı yeniden götürdüm biz size aksam haber vericez dediler ama aksam saat 5 oldu aramadılar ben ariyorum cevap vermiyolar sonunda ulastim merkezden geldiler incelediler kullanici hatası olduguna karar verdiler dediler cuma sabahi araci teslim aldim Servis danismanina diyorum ben tavana napicamda kullanici hatasi olacak ? Ukala ukala cevap veriyor tas gelmistir boya catlamıstir diyor bu arabanın 6 yil korozyon garantisi var hatarini kabul etmiyorlar, dava acmayı dusunuyorum sizin önerileriniz nelerdir nasil bir yol izlemeliyim? ( Mobilden yazdigim icin bazi harflere dikkat edemedim kusura bakmayın aracın tavanındaki pas fotolarinida ekleyeceğim)